New class shedule from 19th of March

Vanaf 19 maart zullen er wat veranderingen zijn in het lesrooster en dan met name in de yogastijl. De Jivamukti Yoga lessen komen te vervallen.

We zijn  blij en verheugd dat er ook weer iets heel moois voor in de plaats komt en dat je nog steeds op je fijne vertrouwde plekje yogalessen kunt blijven volgen. Natuurlijk van goed gekwalificeerde yogadocenten met een heel groot yogahart die yoga niet alleen op hun mat beoefenen maar ook daarbuiten de yama's en niyama's in woord en daad beoefenen. 

 

 

Vanaf 19 maart zijn dit de aangepaste lesstijlen en tijden:
 

Ma 19.00 uur, (basic) poweryoga (Strijp)
Ma 20.30 uur, poweryoga+ (Strijp)
Vanaf maandag 19 maart gaat Didi het stokje overnemen van Francis op onze locatie in Strijp.
Geen jivamukti les(sen) meer maar een “aangeklede” (beginners) poweryoga les. Een dynamische yoga les waarin je in een flow een aantal actieve houdingen gaat uitvoeren, ondersteund met fijne muziek en omlijst met ruimte voor yogafilosofie en meditatie.

 

Wo 09.00 uur, poweryoga
Vanaf woensdag 21 maart kun je ’s ochtends om 09.00 uur bij Werner terecht om echt wakker te worden. Een dynamische les waarin je uitgenodigd wordt om echt bezig te gaan met svadhyaya (ofwel zelf studie) niet teveel afleiding niet teveel externe prikkels maar jij, je lichaam en je ademhaling. Yoga in zijn pure vorm. Misschien even wennen, maar hoe fijn kan yoga zijn zonder teveel extra toevoegingen.

 

Do 19.00 uur, half led class
Do 20.30 uur, poweryoga +
Deze dames kennen een aantal van jullie al, naast het succesvol afronden van hun yogadocenten opleiding staan ze ook iedere ochtend zelf op de mat voor hun yogapractice. Dus ze weten waar ze het over hebben.

Met hun frisse enthousiasme, down to earth en warme uitstraling ga je je bij Kathellijn en Joyce zeker snel op je gemak voelen.
De half led class zal voortaan gegeven worden door Kathelijn. Joyce (jivamukti retreat ganger van het eerste uur maar tegenwoordig haar hart verloren aan Ashtanga Yoga) zal de poweryoga + les voor haar rekening nemen. Een leuke playlist, lekker actief aan de slag en natuurlijk als afsluiter meditatie.

 

Vr 09.00 uur, poweryoga
Goed het weekend in met Werner. Niet alleen ’s avond om 19.00 uur maar ook in de vroege ochtend kun je bij hem terecht voor een stevige “workout”. Puur en eerlijk, geen onnodige opsmuk. Meer heeft yoga toch niet nodig?

 

Za 09.30 uur, poweryoga (vanaf 24 maart in Gestel)
Za 11.00 uur, Yin Yoga (vanaf za 24 maart in Gestel)
Terug van weggeweest!!! Droeg ze bijna 10 jaar geleden het stokje over aan Francis, inmiddels neemt ze dat stokje weer in eigen hand: Nienke. Met een bak aan lesgeef ervaring en haar warme persoonlijkheid een heerlijk begin van je weekend met zeker ook ruimte voor pranayama , chanten en meditatie.
De lessen geeft ze vanaf zaterdag 24 maart voortaan op onze locatie in Gestel in plaats van Strijp.

 

Za 09.30 uur, poweryoga Strijp wordt 09.00 uur half led class, Strijp
Vanaf 24 maart starten we een half uurtje eerder en terug van weggeweest de half led class!
Fieke, Jeroen of Kathelijn zullen je dan begeleiden voor een les die waarschijnlijk verder geen introductie nodig heeft. Ashtanga lovers: noteer in je agenda, zaterdag ochtend 09.00 uur. Een goed begin van je weekend op locatie Strijp.

 

Tot snel weer in de lessen!

 

Namaste,

 

Het team van De Yoga Studio