Mysore Programma


hartje vaalEnglish speaking students, please click HERE! hartje vaal

Ashtanga Mysore Style

Bij De Yoga Studio bieden we een volledig Ashtanga Yoga Mysore Style Programma aan! We werken hierbij enkel met door het K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute geautoriseerde top teachers vanuit de hele wereld! Iedere 3 maanden zal er een andere teacher komen om jullie de magie van een echte Mysore practice te laten ervaren. Dagelijks geassisteerd worden in je practice door een senior teacher die zijn leven aan Ashtanga Yoga wijdt, is waardevoller dan woorden kunnen uitdrukken. De groei, diepgang, bewustwording en ontwikkeling die je meemaakt zijn transformerend en werken door in heel je leven.


 

Wat is Mysore Style Practice?

Mysore Style Practice is de traditionele manier om Ashtanga Yoga te beoefenen. De vaststaande reeks houdingen van Ashtanga Yoga wordt in deze les door iedereen in de groep in zijn of haar eigen tempo uitgevoerd. De docent loopt rond en geeft iedereen de individuele aandacht en begeleiding die hij of zij nodig heeft. Hij helpt je dieper in de houdingen, corrigeert waar nodig en helpt je bij het verder leren van de serie.


 

ook voor Beginners!

Mysore Style Practice is geschikt voor iedereen! Het verhaal dat alleen studenten met veel ervaring mee kunnen doen is een mythe. Omdat de docent iedereen individueel helpt, is het de ideale manier voor een beginner om de practice houding voor houding te leren.


 

Internationaal team van Teachers

We werken enkel met door het K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute geautoriseerde top teachers vanuit de hele wereld. Dit zijn allemaal teachers die het lesgeven direct van de bron geleerd hebben en hun leven wijden aan Ashtanga Yoga. Zij hebben hun autorisatie verdiend door toewijding, concentratie, doorzettingsvermogen en liefde voor de practice. Dit zullen zij aan jou doorgeven in de Mysore lessen.
Kijk hier voor ons Mysore Team


 

Tijd en frequentie

De lessen die onder het Mysore Programma vallen zijn:
Maandag t/m vrijdag: 6:00 - 8:30 uur
Maandag t/m vrijdag: 17:00 - 18:45 uur.
Je mag zelf bepalen hoe laat je je practice start, als je maar zorgt dat je klaar bent voor of op de eindtijd).

Op zondag is er een Ashtanga Led Class, gegeven door de Mysore teachers. Klik HIER voor het lesrooster.

Je kunt zelf kiezen of je dagelijks of een paar keer per week komt. Traditioneel doe je de practice 6 dagen per week waarbij zaterdag de rustdag is. Om de effecten van yoga te ervaren is 3 keer per week yoga doen wel de minimum.
Wij eren de traditie waarbij zaterdagen en volle en nieuwe maan dagen rustdagen zijn. Kijk onderaan onze homepage voor de actuele maanstand.