Extra Nieuwsbrief Juni

 

Spannend nieuws!! Als eerste en enige in Nederland!
View this email in your browser

De Yoga Studio Extra Nieuwsbrief Juni 2014


GROOT NIEUWS!


Het begon als een droom, daarna werd het een wens en nu is het werkelijkheid: vanaf 1 september a.s. starten we bij De Yoga Studio in Eindhoven met een volledig Mysore programma!!

We werken hierbij enkel met door het K.Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute geautoriseerde top teachers vanuit de hele wereld! Iedere 3 maanden zal er een andere teacher komen om jullie de magie van een echte Mysore practice te laten ervaren. Dagelijks geassisteerd worden in je practice door een senior teacher die zijn leven aan Ashtanga Yoga wijdt, is waardevoller dan woorden kunnen uitdrukken. De groei, diepgang, bewustwording en ontwikkeling die je meemaakt zijn transformerend.
Eindhoven, De Lichtstad, wat een mooie plek om als eerste in Nederland zo’n programma op te zetten en samen een grote Ashtanga Community op te bouwen en de magie van Mysore te ervaren. De teachers voor dit jaar zijn al bekend en we zullen deze binnenkort aan jullie voorstellen.

Graag willen we hier nog onze vrienden van AntwerpYoga bedanken voor het inspirerende voorbeeld wat zij ons gegeven hebben met het neerzetten van hun programma!

Love, peace and magic,
Sadhya

Mysore Magie….


Vroeg in de morgen, de stad nog in slaap, beginnen de yogi’s binnen te druppelen. Binnen is de studio warm en zijn de eerste studenten hun practice al aan het doen. Het ruisende geluid van de ujjayi ademhaling vult de ruimte en de eerste zweetdruppels worden zichtbaar. De leraar loopt rond en geeft iedere student de juiste individuele adjustments om zijn of haar practice te verdiepen. Er lijkt wel een magische energie in de lucht te hangen waardoor iedereen op een flow door zijn practice heen vliegt. Komt deze magie door de toewijding en concentratie van de studenten? Is het de groep die dit samen creëert? Is het de teacher die dit meebrengt? Is het de Ashtanga lineage? Komt het door het chanten van de openingsprayer? Of misschien het feit dat er op dit zelfde tijdstip over de hele wereld er duizenden yogis Mysore practice aan het doen zijn? Misschien is het een combinatie van allemaal. Eén ding is zeker, dit magische gevoel geeft je dag een start waar niks tegenop kan.


Mysore op vrijdagochtend


Om alvast in de stemming te komen voor september zal Francis vanaf aankomende vrijdag (13 juni a.s.) in de vroege ochtend starten met een Mysore les, tussen 6.30 en 8.30 uur ben je van harte welkom om mee te komen doen en de magie van Mysore practice te ervaren!

Deze les is geschikt voor iedereen, elk niveau, omdat iedereen zijn eigen practice doet en hier individueel bij verder geholpen wordt. Heb je nog nooit een Mysore practice gedaan of er zelfs maar van gehoord en zou je wel willen weten waar dit allemaal over gaat? Kijk hier op onze website voor de uitleg.
Wil je mee komen doen in de vrijdagochtend Mysore laat het ons dan zo snel mogelijk even weten op info@deyogastudio.nl.

Deze maand nog: Luke Jordan!


Luke komt 22 t/m 27 juni a.s. naar onze studio om een week Ashtanga Yoga te doceren in de traditionele Mysore Style! Je kunt je opgeven voor de hele week of alleen de zondag.

Op zondag geeft Luke in de ochtend een Ashtanga Yoga Full Led class en in de middag staat er een workshop op het programma.
Op maandag t/m vrijdag zijn er vroeg in de ochtend Mysore Style lessen, eventueel vooraf gegaan door Pranayama.

Iedereen die regelmatig naar de Power Yoga lessen of de Ashtanga Yoga (Half) Led classes komt, kan meedoen op zondag. De Mysore lessen op maandag t/m vrijdag zijn geschikt voor de wat meer ervaren student die (redelijk) bekend is met de eerste serie van Ashtanga Yoga. Mysore-style ervaring is niet verplicht!

Meer info en aanmelden: klik hier!
 

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|* unsubscribe from this list    update subscription preferences 

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*