Gastdocent Anatomie- Laura Alteveer-Ramakers


Laura besluit rond haar 30ste levensjaar om het roer om te gooien en gezonder en bewuster te gaan leven. Yoga, mindfulness en meditatie helpen haar daarbij. Het resulteert voor Laura in minder stress, meer zelfvertrouwen en meer energie en het proefde naar meer.

Daarom volgt ze verschillende internationale yogaworkshop en opleidingen en in 2012 rond ze met succes de 200 hrs Ashtanga Yoga Intensieve Training in Eindhoven af. 

Thaise Yoga Massage therapeut
In 2011 had ze al kennis gemaakt met Thaise Yoga Massaga en dat was voor haar liefde op het eerste gezicht. Vandaar dat ze in 2013 start met de 3 jarige HBO-opleiding tot Natuurgeneeskundig Thaise Massage Therapeut bij Thai Dee. Sinds dat ze de opleiding in 2016 heeft afgerond runt ze haar eigen succesvolle Thaise Yoga Massage praktijk in Weert en heeft ze ook een aantal jaar een eigen yogastudio gehad. Ze is ze als docent verbonden aan de Yoga opleiding bij De Yoga Studio en Thai Dee.

We zijn heel blij dat Laura met haar anatomische kennis opgedaan en verder verdiept in de Thaise Yoga Massage opleiding en vele workshops die volgden, onderdeel is van ons docenten team. Ze helpt  jou op weg op het gebied van anatomische kennis. Doordat zijzelf ook yogabeoefenaar is kan zij veel specifieker ingaan op de anatomie welke relevant is voor de yoga beoefening en voor een toekomstig yogadocent. En behalve dat is Laura gewoon een heel fijn en warm mens.