Joyce van de Ven

 De eerste keer dat Joyce naar een yogales ging is alweer 13 jaar geleden. “Het voelde meteen als thuiskomen". Alsof haar lichaam al wist wat het moest doen. Sinds die tijd is yoga een vast onderdeel in haar leven. Zeker met de komst van haar twee kinderen werd yoga nog meer dan daarvoor een manier om alle drukte en emoties die dit met zich meebracht de baas te blijven. Sindsdien is meditatie ook een vast onderdeel van haar dagelijkse routine.

Ruim tien jaar geleden studeerde Joyce af als fotograaf aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Na een aantal jaren als freelance fotograaf gewerkt te hebben komt ze erachter dat fotografie haar niet de voldoening geeft die ze gehoopt had. Langzaam gaat ze op zoek naar andere manieren om haar leven zinvol in te vullen. Opnieuw maakte de komst van haar twee kinderen alles helder: Joyce wil met kinderen gaan werken! In 2016 is ze gestart met een opleiding tot Kindercoach en ze droomt ervan om in de toekomst een eigen praktijk te openen. Daarnaast heeft ze de opleiding holistische kinderyoga gevolgd bij Arterre in Nijmegen.

"Ik heb een enorm zwak voor de intuïtieve manier van kijken en leven van kinderen. De open blik waarmee ze de wereld zien. Ik beschouw het als mijn missie om als kindercoach en kinderyogadocent kinderen te helpen een onvoorwaardelijke zelfacceptatie te ontwikkelen, die niet afhankelijk is van hun prestaties in de wereld."

“Ik zie mijn eigen kinderen, maar eigenlijk alle kinderen, als zenmeesters. Indrukwekkende persoonlijkheden waar ik als volwassene nog heel veel van kan leren. Mijn doel is daarom dat de kinderyogalessen die ik ga geven een samenspel worden tussen mij en de kinderen en dat we allemaal met elkaar dichter kunnen komen bij wie we werkelijk willen zijn.”