Kinderyoga

In een kinderyoga-les zijn inspanning en ontspanning mooi in balans. We maken kinderen op een speelse, niet-competitieve wijze bewust van hun ademhaling en zintuigen. Dat doen we met eenvoudige lichamelijke oefeningen, maar ook met liedjes, sprookjes en verhalen die aansluiten bij hun interesses en belevingswereld. Zo leren ze geleidelijk het verschil te voelen tussen spanning en ontspanning, ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden en leren ze zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Yoga helpt een kind om zich bewuster te worden van het lichaam, grenzen te ontdekken en deze te leren te stellen. Daarbij leren kinderen je een juiste manier te ademen, de concentratie te verbeteren en te ontspannen. Kinderyoga heeft als doel om elk kind in zijn of haar kracht te zetten en hen te leren ervaren dat hij of zij er mag zijn.

Kinderyoga is niet competitief, alles is goed en iedereen kan meedoen! Zonder druk, maar met plezier.

Een eerste proefles kinderyoga is altijd gratis! Meld je zoon of dochter vandaag nog aan. Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen: 040-293 29 99.

 


Kinderyogalessen bij De Yoga Studio

 

Kinderyogales regulier

Woensdag  15.30-16.30

Yogales voor kinderen van: 4-8 jaar, door Joyce en 
Yogales voor kinderen van 9-14 jaar, door Marieke.

 

Yoga voor het speciale kind

Omdat yoga op zoveel verschillende niveaus werkt, heeft het vele mogelijkheden als een effectieve therapie voor chronische ziekten en aandoeningen die niet goed op conventionele behandelingsmethoden reageren. Daarom verrassen kinderen met het syndroom van Down of andere ontwikkelingsstoornissen die yoga vaak uitoefenen hun ouders en leerkrachten met hun snelle beheersing van basis-, communicatieve- en cognitieve vaardigheden. Dezelfde yogaroutine kan kinderen met leerproblemen helpen om hun concentratie te verbeteren en balans te vinden in hun dagelijks leven.

Vrijdag 16.00-16.45 uur, Yogalessen voor het speciale kind, door Marieke

 

Prive kinderyogalessen

Voor kinderen die extra aandacht nodig hebben, kunnen privélessen geboekt worden. 

 

Een proefles is altijd gratis! Meld je zoon of dochter vandaag nog aan. Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen: 040-293 29 99

  

 

.