Kinderyoga

DE LESSEN KINDERYOGA STARTEN WEER VANAF WOENSDAG 22 AUGUSTUS 2018. ZONDAG 19 AUGUSTUS KUN JE (TER KENNISMAKING) DEELNEMEN AAN EEN OUDER-KIND YOGA WORKSHOP.

 

Kinderen hebben tegenwoordig een volle agenda. Bijna voller dan die van veel opvoeders. Ze zijn druk op school, druk buiten school en steeds vaker druk op social media. Al die verplichtingen voeren de druk op je kind enorm op. Tijd om eens stil te staan bij de vraag hoe gezond dit is voor de ontwikkeling van je kind.

 Hoe haal je het hoge tempo uit het leven van je kind? Hoe geef je hem rust, een beter concentratievermogen en meer zelfvertrouwen? Uit onderzoek blijkt dat de mentale weerbaarheid en creativiteit bij kinderen toeneemt door yoga en meditatie. Ook gaat hierdoor hun lichamelijke gezondheid met sprongen vooruit en neemt de kans op stress en angsten af.

 

HOE ZIET EEN KINDERYOGA LES ERUIT?
In een kinderyoga-les zijn inspanning en ontspanning mooi in balans. We maken kinderen op een speelse, niet-competitieve wijze bewust van hun ademhaling en zintuigen. Dat doen we met eenvoudige lichamelijke oefeningen, maar ook met liedjes, sprookjes en verhalen die aansluiten bij hun interesses en belevingswereld. Zo leren ze geleidelijk het verschil te voelen tussen spanning en ontspanning, ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden en leren ze zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Yoga helpt een kind om zich bewuster te worden van het lichaam, grenzen te ontdekken en deze te leren te stellen. Daarbij leren kinderen je een juiste manier te ademen, de concentratie te verbeteren en te ontspannen. Kinderyoga heeft als doel om elk kind in zijn of haar kracht te zetten en hen te leren ervaren dat hij of zij er mag zijn.

Kinderyoga is niet competitief, alles is goed en iedereen kan meedoen! Zonder druk, maar met plezier.

 

KINDERYOGALESSEN BIJ DE YOGA STUDIO

Kinderyogales regulier

Woensdag  16.00-17.00

Yogales voor kinderen van (7-12 jaar): door Nicole Bagaya van Studio Bagaya een yogastudio voor kinderen en tieners.

Aanmelden kan doorlopend.  Een eerste proefes is altijd gratis. De lessen zijn 42 weken per jaar (10 weken per jaar is er geen les ivm schoolvakanties).

  

Prive kinderyoga les

Voor kinderen die extra aandacht nodig hebben, kunnen privélessen geboekt worden. AANMELDEN EN/OF MEER INFO

Aanmelden kan doorlopend.  Een proefles is €6,50. De lessen zijn 42 weken per jaar (10 weken per jaar is er geen les ivm schoolvakanties).

 

Een proefles is altijd gratis! Meld je zoon of dochter vandaag nog aan. Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen: 040-293 29 99