manieren zwangerschapsyoga

Je kunt bij ons op verschillende manieren Zwangerschapsyoga volgen.

 

 

1. Door je in te schrijven voor een Zwangerschapsyoga cursus/workshop.

 

Cursus Mindful Zwanger

Ben je tussen de 15 en 32 weken zwanger? Dan kun je starten met deze cursus van 5 lessen. De cursus is ideaal wanneer je in het tweede of derde trimester zit en je de voorkeur hebt voor een korte cursus in plaats van wekelijkse lessen. Of wanneer je fysiek nog steeds heel goed vooruit kunt en je je huidige (sport)activiteit niet wilt opzeggen, maar je je wel wilt voorbereiden op de bevalling. De oefeningen en ademhalingstechnieken zijn vooral gericht op de periode van je zwangerschap en de voorbereiding naar de bevalling toe.

 

De eerstvolgende cursus start dinsdag 27 oktober a.s. om 18:45 uur (te volgen op studio of thuis via livestream). Meer info vind je hier.

Is de cursus al gestart? Geen probleem, je kunt nog gewoon aansluiten bij de lessen. Stuur ons even een berichtje.

 

Cursus Voorbereiden op je bevalling

Ben je tussen de 15 en 40 weken zwanger en wil je je voorbereiden op de bevalling zelf? Dan kun je meedoen met deze korte cursus van 3 lessen. Je hoeft dus geen ervaring met yoga te hebben. De korte cursus is ideaal wanneer je in het laatste trimester zit en je de voorkeur hebt voor een korte cursus in plaats van wekelijkse lessen. Of wanneer je fysiek nog steeds heel goed vooruit kunt en je je huidige (sport)activiteit niet wilt opzeggen, maar je je wel wilt voorbereiden op de bevalling. De oefeningen en ademhalingstechnieken zijn vooral gericht op de bevalling zelf.Ook ideaal om te volgen tijdens je zwangerschapsverlof.

 

De eerstvolgende cursus start 1 december a.s. om 18:45 uur (te volgen op studio of thuis via livestream). Meer info vind je hier.

Is de cursus al gestart? Geen probleem, je kunt nog gewoon aansluiten bij de lessen. Stuur ons even een berichtje.

 

Workshop Samen Bevallen

We kunnen ons voorstellen dat je partner geen idee heeft wat er tijdens de bevalling van hem/haar verwacht wordt. Deze workshop is er voor jou, maar vooral ook voor je partner. Er wordt stil gestaan bij wat hij/zij kan doen om je tot steun te zijn. Welke (yoga)houdingen en ademhalingstechnieken jullie samen kunnen gebruiken om verlichting of ondersteuning te geven en te krijgen. En welke andere manieren er zijn waarop je parnter je kan helpen.

 

De eerstvolgende workshop start nog onbekend

 

2. Door een Privéles te boeken

Komen de tijdstippen van de lessen, cursussen of workshops je niet uit? Of wil je graag begeleiding die helemaal is afgestemd op jouw wensen (en eventueel die van je partner)? Of loop je misschien tegen bepaalde dingen aan (fysiek of mentaal) waar je graag in alle rust aan wilt werken? 
Dan kunnen we ook een afspraak maken voor een privéles. We gaan dan samen kijken waar we tijdens de les aan gaan werken.

Meer info over de tarieven vind je hier.

 

Heb je interesse in lessen of een cursus, workshop of privéles neem dan even contact met ons op. 
 
Ben je al lid?

Ben je zwanger en ben je al lid bij ons? Je kunt bij ons tot ver in je zwangerschap doorgaan met de reguliere lessen. Maar overleg dan zo snel mogelijk even met ons door een mailtje te sturen naar info@deyogastudio.nl. En geef aan je docent aan dat je zwanger bent. Er is namelijk een aantal dingen die je beter wel en niet kunt doen in deze speciale periode. Dit is verschillend voor de diverse lesvormen die we hebben. En de docent kan hier rekening mee houden, maar dan moet natuurlijk wel bekend zijn dat je zwanger bent.

Ook is het mogelijk om in het tweede of derde trimester over te stappen naar een cursus Zwangerschapsyoga.

Wanneer je als lid graag wilt overstappen naar Zwangerschapsyoga neem dan even contact met ons op.