Mini-yoga retreat najaar 2019

Hoe heerlijk kan het zijn om af en toe even helemaal "ME-time" voor jezelf in te ruimen in je agenda. Een moment om weer even helemaal tot rust te komen, opnieuw op te laden. 

Heb jij zin in een heerlijk yoga weekend? Met voldoende tijd voor een mooie wandeling, heerlijke maaltijden en een goed boek of een inspirerend gesprek bij het haardvuur?

 

 

vrijdag 22  t/m zondag  24 november mini-yoga retreat: Autumn leaves


Het weekend van november 2018 was heel snel volgeboekt.
Wil jij zeker zijn van je plekje? Reserveer dan snel!

 


WAAROM EEN MINI-YOGA RETREAT

Er is een enorm verschil tussen op vakantie gaan en op retraite (of retreat) gaan. Het woord zelf zegt het al: het gaat erom om terug te stappen, naar binnen te gaan en jezelf de traktatie van de time-out toe te staan.

 

Een verandering in je lichaam. Een mini yoga-retreat gaat nog steeds over yoga, en door de hoeveelheid van lessen in korte tijd zul je waarschijnlijk tot snellere vooruitgang in je yoga beoefening komen dan wanneer je thuis bent. Zonder de gebruikelijke afleidingen van het dagelijks leven en de extra tijd om te focussen, merk je een verandering in je lichaam en geest. 

 

Op zijn minst laat de tijd weg van je dagelijkse leven je verfrist, vernieuwd, opnieuw geïnspireerd en diep uitgerust voelen. In het beste geval kan een (zelfs een mini) retreat je helpen om meer duidelijkheid te krijgen, naar diepere waarheid te zoeken en mogelijk zelfs de antwoorden te vinden waarnaar je op zoek was.

 


PROGRAMMA

Vrijdag  ben je22 november ben je welkom vanaf 16.00 uur voor een gastvrij onthaal door onze gastvrouwen in het Limburgse heuvellandschap. Onder het genot van en kop thee kun je alvast kennis maken met de andere deelnemers en je intrek nemen in een van de fijne gastkamers van deze bijzondere historische Hoeve.

 

Daarna verwelkomen Sylvia en Fieke je graag voor een eerste heerlijke yogasessie in de prachtige yogashala met verwarmde bamboevloer en uitzicht op de prachtige tuin.
In de tussentijd gaat de kok voor ons aan de slag voor een heerlijke vegetarische (veganistische) maaltijd.
Na de yogasessie is het tijd om gezamenlijk aan tafel te gaan en elkaar wat beter te leren kennen.

 

Zaterdag en zondag zullen we op tijd starten met een heerlijke (dynamische) yogasessie. Juist dan is de geest het meest rustig om te kunnen mediteren en hebben de yoga-beoefeningen een diepgaand effect.
Na de eerste yoga (en meditatie) sessie staat het ontbijt voor je klaar.

In de ochtend en vroege middag is er voldoende tijd voor nog een fijne yogasessie en/of een heerlijke wandeling in het Limburgse heuvellandschap, tijd om een goed boek te lezen of gewoon heerlijk te vertoeven bij het haardvuur of in je kamer.

 

Natuurlijk is ook de lunch en het diner weer geheel verzorgd door onze kok.
In de vroege namiddag is er dan weer tijd voor een facultatieve sessie (bv mantra's zingen of yoga filosofie).
's Avonds sluiten we het programma af met een heerlijke yin, restorative of meditatie sessie voordat het tijd is om  heerlijk uitgerust naar je bed te gaan.

 


VOOR WIE

Het weekend is geschikt voor yoga beoefenaren van alle niveaus. Of je nu beginner of al meer gevorderd bent, Sylvia en Fieke zorgen ervoor dat iedereen een heerlijke tijd zal hebben.
Ook als je geen lid bent van De Yoga Studio nodigen wij je van harte uit om deel te nemen.

 


PRIJS

2x ontbijt (za en zo)
2x lunch  (za en zo)
2x diner (vr en za)

 

Alle yoga en/of meditatie sessies


2 (of 3) persoonskamer: 325,- euro (indeling op basis van geslacht)

1- persoonskamer:  425,- euro (alleen op aanvraag, beperkt beschikbaar)

 


MEER INFO

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via mail: info@deyogastudio.nl of door ons te bellen: 040 293 29 99

 


AANMELDEN/RESERVEREN

Je plek is pas definitief gereserveerd als we je inschrijfformulier en betaling hebben ontvangen.
Aanmelding geschiedt op volgorde van inschrijving en betaling.
Via deze link kom je in: mijn yogastudio (je persoonlijke beveiligde profiel)  waar je het inschrijfformulier, de betaling en daarna ook je factuur kunt vinden.

 

 

Tot in november of al eerder in de lessen :-)

Warme groet, Sylvia en Fieke