Mini-yoga retreat najaar 2020

Hoe fijn kan het zijn om af en toe even helemaal "ME-time" voor jezelf in te ruimen in je agenda. Een moment om weer even helemaal tot rust te komen, opnieuw op te laden. 

Heb jij zin in een heerlijk yoga weekend? Met voldoende tijd voor fijne yogasessie, een mooie wandeling, lekkere maaltijden en een goed boek of een inspirerend gesprek bij het haardvuur?

 

 

vrijdag 27  t/m zondag  29 november mini-yoga retreat: Autumn leaves

Een yogaweekend vol yoga! Als herboren kom jij thuis na deze mini yogavakantie!


WAAROM EEN MINI-YOGA RETREAT

Er is een enorm verschil tussen op vakantie gaan en op een yoga retraite (of retreat) gaan. Het woord zelf zegt het al: het gaat erom om terug te stappen, naar binnen te gaan en jezelf de traktatie van de time-out toe te staan.
Zonder externe prikkels, dagelijkse bezigheden die je afleiden even helemaal tijd voor jezelf!

 


PROGRAMMA

Vrijdag 27 november ben je welkom vanaf 16.00 uur voor een gastvrij onthaal in het landelijke Overijssel in de buurt bij Deventer. Onder het genot van en kop thee kun je alvast kennis maken met de andere deelnemers en je intrek nemen in een van de fijne gastenkamers van deze bijzondere locatie.
(Zoals je dat van ons gewend bent, kun jij erop vertrouwen dat wij ook tijdens dit weekend rekening houden met alle regels en maatregelen die gelden rondom COVID-19).

 

Daarna verwelkomen Sylvia en Fieke je graag voor een eerste fijne yogasessie in de prachtige yogashala met verwarmde vloer en uitzicht op de prachtige landerijen.
In de tussentijd wordt er voor jou een heerlijke vegetarische (veganistische) maaltijd bereid.
Na de yogasessie is het tijd om gezamenlijk aan tafel te gaan en elkaar wat beter te leren kennen.
De avond sluiten we af met een relaxte yin yoga/nidra sessie.

 

Zaterdag en zondag zullen we op tijd starten met een (dynamische) yogasessie en ademhalingsoefeningen. Juist dan is de geest het meest rustig om te kunnen mediteren en hebben de yoga-beoefeningen een diepgaand effect.
Na de eerste yoga (en meditatie) sessie staat het ontbijt voor je klaar.

In de ochtend en vroege middag is er voldoende tijd voor een rustgevende wandeling in de landelijke omgeving of tijd om een goed boek te lezen of gewoon heerlijk te vertoeven bij het haardvuur of in je kamer.

 

Natuurlijk is ook de lunch en het diner weer geheel verzorgd.
In de vroege namiddag is er dan weer tijd voor een fijne yoga sessie  (waarin we ook aandacht schenken aan yoga filosofie).
's Avonds sluiten we het programma af met een ontspannende yin, restorative of meditatie sessie voordat het tijd is om relaxt en uitgerust naar je bed te gaan.
Ook zondag's kun je nog genieten van heerlijke yogasessies en maaltijden. In de namiddag (rond 15.30 uur) sluiten we het weekend af.

 


VOOR WIE

Het weekend is geschikt voor yoga beoefenaren van alle niveaus. Of je nu beginner of al meer gevorderd bent, Sylvia en Fieke zorgen ervoor dat iedereen een heerlijke tijd zal hebben.
Ook als je geen lid bent van De Yoga Studio nodigen wij je van harte uit om deel te nemen.

 


PRIJS

2x ontbijt (za en zo)
2x lunch  (za en zo)
2x diner (vr en za)

 

Alle yoga en/of meditatie sessies


2  persoonskamer: 350,- euro (indeling op basis van geslacht)

1- persoonskamer:  450,- euro (alleen op aanvraag, beperkt beschikbaar)
Uiteraard houden we bij de bezetting van de kamers en ook tijdens de sessie's rekening met de maatreglen rondom COVID-19.

 


MEER INFO

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via mail: info@deyogastudio.nl of door ons te bellen: 040 293 29 99

 


AANMELDEN/RESERVEREN

Je plek is pas definitief gereserveerd als we je inschrijfformulier en betaling hebben ontvangen.
Aanmelding geschiedt op volgorde van inschrijving en betaling.
Via deze link kom je in: mijn yogastudio (je persoonlijke beveiligde profiel)  waar je het inschrijfformulier, de betaling en daarna ook je factuur kunt vinden.

 

 

Tot in november of al eerder in de lessen :-)

Warme groet, Sylvia en Fieke