Nieuwsbrief aug 2014

Nieuws van De Yoga Studio over de Yin Yoga & Yoga Nidra workshop, Global Mala, de lessen in augustus en onze docente Debby!
View this email in your browser

De Yoga Studio Nieuwsbrief Augustus 2014

De magie van vakantie


De zomervakantie, het moment om even uit te pluggen zoals we dat noemen :-) Niet werken, niet haasten, anders omgaan met je vaste patronen, je rituelen en je tijd. Meestal delen we de dagen anders in en kunnen we meer van het moment genieten, omdat we niet steeds worden gedwongen naar de toekomst te kijken. We kijken minder televisie, durven de telefoon uit het oog te verliezen en zijn misschien zelfs wat meer los van onze virtueel sociale contacten via Facebook, WhatsApp en dergelijke.

Ons leven krijgt een andere wending, een andere betekenis. We genieten van de vrijheid en hebben oog voor wat er om ons heen gebeurt, tot de kleinste dingen. We zien de mensen om ons heen en daardoor voelen we onszelf meer wie we echt zijn. Vakantie brengt ons dichter bij onze natuurlijke, wezenlijke Ik omdat we bewuster leven.

Bewuster van wat we doen, van de mensen om ons heen, de wereld om ons heen. We voelen ons meer een deel van dit grotere geheel. We krijgen zoveel meer energie en voelen ons weer sterk en vitaal. Je krijgt weer echt het gevoel dat je ertoe doet, dat je handelen, je acties ertoe doen. Je bent zo krachtig als de golven van de zee...

“You are not a drop in the ocean, you are the entire ocean in a drop” (Rumi)

Dit is een belangrijk uitgangspunt voor onze yoga practice. Als we kunnen blijven zien dat al onze handelingen ertoe doen, hoe onbelangrijk ze soms ook lijken en voelen, dan zie je de grootsheid ervan. Je staat dan dichter bij de essentie van ons bestaan en dus dichter bij jezelf. Het gaat er niet om dat vakantiegevoel krampachtig vast te willen houden. Maar probeer de betekenis te zien van wat de vakantie ons leert en brengt; daarin zit de magie, die blijvend is.

Namasté,
Francis

Lessen in augustus


Zaterdag 9 augustus a.s. beginnen de lessen weer! Dan geldt het zomerrooster nog (t/m 22 augustus a.s.). De lessen in zaal 2 worden tijdens het zomerrooster samengevoegd met die in zaal 1. Alleen de Mysore lessen en de Yin Yoga lessen in zaal 2 gaan wel apart door.

Tijdens het zomerrooster mogen al onze leden GRATIS onbeperkt naar de ochtendlessen komen!


Let op: dit is de laatste vakantie! Want na de zomervakantie zullen de lessen ook tijdens de schoolvakanties worden gegeven!

Les op maandagochtend


Op maandagochtend van 9:30 tot 10:45 uur wordt er een Power Yoga les gegeven. Een hele tijd heeft Debby deze les verzorgd. Nu heeft ze onlangs besloten om, vanwege haar drukke agenda met kleine kindjes en haar eigen studio, te stoppen met deze les. De les wordt overgenomen door Deborah.
Je kunt Debby nog tegenkomen op onze studio want ze blijft één van de vaste docenten die wel eens een les zal vervangen.

Yin Yoga & Yoga Nidra workshop


Voel je je nog helemaal Lazy, Relaxt en Mellow van je vakantie?! Of zou je dit juist willen zijn…? Doe dan mee met de workshop Yin Yoga & Yoga Nidra!
 
Op zondagmiddag 24 augustus a.s. ga je samen met Deborah tijdens het Yin Yoga-gedeelte op een hele rustige manier houdingen, je grenzen en je ontspanning ontdekken.

Bij Yoga Nidra gaat het om de geestelijke rust en het “opruimen” van het teveel aan mentale ruis, prikkels en (over)vermoeidheid. Dit door middel van de “Yogi Slaap” (meditatievorm). Eén uur Yoga Nidra staat gelijk aan 6 uur slaap!

Meer info en aanmelden: klik hier!

Global Mala - 108 zonnegroeten!


Positieve gedachten en positieve energie het universum insturen, op hetzelfde moment vanuit verschillende plekken in de wereld. Schrijf je in met z'n allen om 108 zonnegroeten te doen op zondagmiddag 14 september a.s.! Voor vrede, voor een betere wereld.

De opbrengst van onze deelname aan Global Mala gaat naar Yoga Gives Back: een organisatie die in India (de bron van yoga) aan vrouwen en kinderen een duurzaam en goed leven biedt door het verstrekken van microkredieten en educatieve middelen.
 
Iedereen kan meedoen! Het gaat niet om het resultaat, het gaat om de intentie. Jij kunt het verschil maken; be the change!!

Meer info en aanmelden: klik hier!
 

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|* unsubscribe from this list    update subscription preferences 

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*