Nieuwsbrief december 2016

 
beentjes rond
RONDJE jivamukti-new-year-2
rondje-yinintro-opleiding

Feest bij De Yoga Studio Eindhoven


Voor het eerst sinds jaren zullen we tussen kerst en oud en nieuw dicht zijn.

Ja, je leest het goed, vanaf zondag 25 december t/m zondag 1 januari zullen er geen yogalessen zijn.

Je yogadocenten staan dan namelijk met een verfkwast in de hand om je vertrouwde yogastudio te voorzien van een nieuw likje verf en de studio een grote schoonmaak te geven zodat we je in het nieuwe jaar weer kunnen verwelkomen in een hele fijne omgeving.

Maar t/m zaterdag 24 december ben je natuurlijk gewoon welkom en ligt er voor onze leden ook een presentje klaar. Om je te bedanken voor je energie en het vertrouwen in ons.
En voor de feestdagen kun je op zondag 18 december nog deelnemen aan de:
Shine! Yin Yoga + Sessie van
Liduïne.


Het het nieuwe jaar zullen we beginnen met een extra feestelijke Yoga maand bomvol inspirerende workshops en andere activiteiten om jou extra in de watten te leggen!


Het feestelijk tintje komt ook omdat we symbolisch gezien de overgang willen vieren tussen afscheid nemen en een nieuw begin.
We nemen afscheid van Sadhya Verburg Wiersma als eigenaar van de De Yoga Studio. Fieke Klaassen zal vanaf 01 januari het stokje volledig van haar overnemen als eigenaar en studiomanager.

Sadhya heeft in 2003, toen nog als Janneke, de zaadjes geplant voor wat de studio nu is. Het begon met een aantal yogalessen in een buurthuis in Tongelre, en vervolgens in het pand op het het Pastoor van Arsplein. Begin 2008 verhuisde de studio naar het huidige pand. Nadat Sadhya al eerder Australië heeft bezocht en daar haar hart heeft verloren aan Byron Bay, heeft ze zich in 2015 definitief gevestigd in Australië.

De Yoga Studio zou niet zo'n fijne plek zijn zonder alle bijzondere docenten en andere medewerkers die hier iedere dag van het jaar voor je klaar staan. Al heel wat jaren staan wij met een hecht team van gekwalificeerde docenten voor je klaar om je iedere week te kunnen laten kiezen uit een breed lesaanbod van 40 lessen per week.

De passie voor yoga delen wij ook graag weer met je in het nieuwe jaar.
Kom jij in januari ook meedoen aan onze inspirerende lessen en workshops waar wij de liefde voor yoga graag met je delen?

Graag nodigen wij je vanaf maandag 02 januari weer uit om je yogamat te komen uitrollen in onze yogastudio, die wij met trots al ruim 12,5 jaar lang De Yoga Studio noemen.

Alvast hele fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar!

De docenten en medewerkers
De Yoga Studio Eindhoven

Workshops Januari 2017
RONDJE restorative
rondje-retreat
RONDJE NickenKatia