Nieuwsbrief maart 2015

 
Nieuws van De Yoga Studio over de Yin Yoga Teacher Training, de Yoga Sutra's op zondag, Yoga Detox weekenden en leuke, interessante workshops!
View this email in your browser

De Yoga Studio Nieuwsbrief Maart 2015

Frisse douche voor lichaam en geest


De lente komt er weer aan! Tijd voor een grote schoonmaak.

Thuis komt Deborah je niet helpen, maar op de studio helpt ze je graag door middel van yoga (fysiek en mentaal) met een Spring Cleaning.

Tijdens de workshop op zondag 29 maart a.s. van 13:00 tot 15:30 uur komen vooral reinigende houdingen aan bod. Ook zal ze voorjaarstips geven voor de inwendige mens. De workshop wordt afgesloten met Yoga Nidra.

Geef je snel op zodat je helemaal fris, gereinigd en ontspannen de lente in kunt gaan!

Meer info en aanmelden: klik hier.

 

Backbending met Jules


De inhoud van de workshop van onze geliefde teacher Jules Febre is bekend! Op zondag 19 april a.s. verzorgt hij van 13:00 - 16:00 uur een workshop Backbending.

Door op psychokinetisch niveau achterover te buigen, beweegt men in de toekomst (naar voren buigen neemt ons mee naar ons verleden).

Samen met Jules zullen we onderzoeken hoe we yogaprincipes kunnen toepassen zodat we veilig, onbevreesd en vol vertrouwen de toekomst in kunnen gaan!

De workshop zal beginnen met een krachtige vinyasa warming - up als voorbereiding op de verschillende achteroverbuigendingen.

Meer info en aanmelden: klik hier.

 

Yin Yoga Teacher Training
met José de Groot


In juni komt José weer terug naar onze studio voor de Yin Yoga & Anatomie Teacher Training (level 1).

Deze intensieve training verrijkt je Yin practice, bereidt je voor op het geven van basis Yin Yoga lessen, vergroot je anatomische basiskennis of is een rijke aanvulling op eerder verworven anatomische kennis in andere yogalerarenopleidingen.

Tijdens deze lerarenopleiding ga je intensief de basisanatomie en -fysiologie van het menselijk lichaam bestuderen en leer je deze kennis praktisch toe te passen op de 20 belangrijkste Yin Yoga asana's.

Verrijk, vergroot en verdiep je kennis en Yin practice!

Meer info en aanmelden: klik hier.
P.s. wees er op tijd bij; vorige keer was deze training heel snel volgeboekt!

Zondagse Sutra's


Elke zondag na de Ashtanga Led class (vanaf 10:15 uur ongeveer) ontdekken we samen met Luke (en Sonja) de Yoga Sutra's van Patanjali.

We leren ze te chanten op dezelfde wijze als Luke dit van zijn teacher Dr. MA Jayashree uit Mysore heeft geleerd en samen bestuderen we hun betekenis.

Luke heeft onlangs zijn MA degree gehaald op het gebied van "Yoga and Samkhya" en kijkt er naar uit zijn kennis met je te delen.

Verder is het ook gewoon gezellig om na de les onder het genot van een kopje thee samen te zijn.

Alle leden: wees welkom!

Yoga Detox Weekenden


Het voor- en najaar zijn de ideale momenten voor een uitgebreide detox. Deze twee Yoga Detox weekenden georganiseerd door Yogaplace kunnen we van harte aanbevelen!

Yoga Detox weekend in Charneaux, België
Datum: 20 - 23 maart | 23 - 26 oktober 2015

Een lang weekend waarin je lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel op een unieke wijze reinigt. Een unieke combinatie van Yoga, Meditatie, Ademtherapie, Reinigingsoefeningen, Sappen, Salades en Soepen, Ayurvedische kruiden @ Superfoods. Dit alles onder begeleiding van Manon Simonis en Vicky Sterk.

Meer info: klik hier.

Support our next generation!


In mei dit jaar wordt er een unieke training gegeven in Nederland, een Rites of Passage leadership training.

Een Rite of Passage is een overgangsritueel waarbij jongeren worden ondersteund in het overgangsproces tot gezonde volwassene. Dit is een essentieel deel van de persoonlijke ontwikkeling dat in onze cultuur in de loop der tijd verloren is gegaan.

Tijdens deze training leer je hoe je jongeren kan begeleiden tijdens deze belangrijke fases in hun leven en nog veel meer.
 
Klik hier voor meer informatie. 
 

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|* unsubscribe from this list    update subscription preferences 

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*