Nieuwsbrief nov 2014

 
Nieuws van De Yoga Studio over de nieuwe Yin Yoga Les, Jivamukti met Jules Febre, Mysore lessen, Sinterklaasavond en de Ashtanga Yoga docentenopleiding 2015 !
View this email in your browser

De Yoga Studio Nieuwsbrief November 2014Nieuwe Yin Yogales op donderdag!


Vanaf donderdag 20 november aanstaande hopen we genoeg mensen bij elkaar te hebben om met een nieuwe Yin Yoga les te starten. De les zal  iedere donderdagavond om 19.00 gegeven worden door Jara in zaal 2.
Yin Yoga is een zachte en langzame yogastijl die een perfecte tegenhanger vormt voor de actieve yogastijlen zoals Jivamukti of Ashtanga. De lessen zijn geschikt voor iedereen, ook voor mensen die het rustig aan moeten doen vanwege zwangerschap of blessure.
Wil je graag meedoen? Of ken je iemand die graag mee wil doen? Meld je dan nu aan door een mailtje te sturen naar [email protected]

 Jivamukti Classes  met Jules Febre


What a JOY: Jules Febre is weer terug in Eindhoven!
Op zondag 14 december geeft hij een Jivamukti workshop, bestaande uit twee lessen die je los of allebei kunt volgen.

Van 12.30-14.05 uur Jivamukti BASIC CLASS.
In de Jivamukti Basic Class zal Jules de nadruk leggen op fundamenten van houdingen en alignment. Deze lesstijl is bedoeld om beginners voor te bereiden op de Jivamukti Open Class, maar ook heel geschikt voor gevorderden om de puntjes op de i te zetten of nog eens terug te gaan naar de basis.

Van 14.30-16.05 uur  Jivamukti OPEN CLASS.
In de Open Class zal Jules ons weer meenemen op een enerverende yoga reis waarbij alle facetten van een Jivamukti Open Class aan de orde komen. Jules brengt de wijsheid van het oude naar het heden en laat je beseffen dat alleen NU telt.

Meer info op onze website klik hier
Deelname: 20 euro per les of 35 voor beide lessen.
Aanmelden via [email protected] of zet je naam op de lijst in de hal van de studio.Mysore lessen voor beginners


Ben je benieuwd naar Mysore Style lessen maar wil je niet meteen in het diepe? We hebben nu een Mysore les speciaal voor beginners!  (al zijn gevorderden uiteraard ook van harte welkom)
Deze les valt buiten het "Mysore Programma" en kan gevolgd worden op een regulier abonnement.
Fieke neemt je stap voor stap mee naar de opbouw van je eigen practice, in een tempo dat precies op jou is afgestemd. Na een aantal lessen doorstromen naar het Mysore Programa kan, maar hoeft niet.
De Beginners Mysore les wordt gegeven op dinsdagavonden om 20.15 uur. Stuur ons een mailtje als je het eens wil proberen. Welkom :-)

 


Welkom nieuwe Mysore Teachers
 

Vanaf november hebben Nick Evans (UK) en Katia Garcia Gomez (Spanje) het stokje overgenomen van Luke Jordan en Sonja Radvila.  Zij zullen de lessen van het Mysore Programma verzorgen in de maanden november december en januari.

Neem je (nog) niet deel aan het Mysore Programma, maar wil je wel graag een keer kennismaken met deze twee bijzondere Ashtanga docenten die jarenlang Mysore India zijn opgeleid en geautoriseerd? We nodigen
je van harte uit om gratis een extra keer  mee te komen doen met de Ashtanga Led Class aanstaande zondag 16 november om 8:30 uur in studio 1. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar kom op tijd want vol=vol.

Leuk weetje: In de biografie over Sri K. Pattabhi Jois, de grondlegger van Ashtanga Yoga, is een heel hoofdstuk gewijd aan Nick Evans. Over dit boek gaat het.

 Sinterklaas Avond


Op vrijdag 5 december vervalt de Beginners Poweryoga les van Werner. Alle andere lessen gaan die dag wel gewoon door.
Als je in de groep zit bij Werner op vrijdag dan mag je de les uiteraard op een andere tijd komen inhalen. Bijvoorbeeld in een andere beginners poweryoga les, maar als je het leuk vind kun je ook eens een andere lesstijl uit het reguliere programma proberen. Aanmelden voor een inhaalles is niet nodig en het lesrooster staat hier

 

Ashtanga Yoga Intensieve Training
 

Je kunt je nog aanmelden voor de Ashtanga Yoga Intensieve Training 2015!  De training start 21 februari 2015 en geeft een dieper inzicht in Ashtanga Yoga zoals het op de traditionele manier beoefend wordt. Er ligt een sterke nadruk op persoonlijke practice als innerlijk kompas van waaruit je je leraarschap ontwikkelt.

Deze training is erop gericht authentieke Ashtanga Yoga beoefenaars op te leiden, die vanuit hun persoonlijke ervaring een diepgaand begrip ontwikkelen van alle aspecten van deze practice. Daarnaast biedt de training de benodigde handvatten om deze kennis effectief over te kunnen dragen op anderen. In het mentorprogramma word je persoonlijk en intensief begeleid door Claudia Pradella of Francis van Graafeijland bij zowel je eigen practice als je ontwikkeling als yoga leraar/lerares.

Meer info en aanmelden: klik hier!
 

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|* unsubscribe from this list    update subscription preferences 

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*