Nieuwsbrief okt 2015

 

*|MC:SUBJECT|*
Nieuws van De Yoga Studio over: Ashtanga Yoga Intensieve Training 2016, 4de Ashtanga Intro cursus november met Jara, internationale gastdocent Lucia Andrade, Introduction to Mysore 22nd Nov, Restorative en Yoga Nidra workshop met Deborah 29 nov,
cadeaubonnen Yogashop, Jivamukti Yoga news.
View this email in your browser

De Yoga Studio Nieuwsbrief Oktober 2015

Herfst in aantocht


De herfst heeft zijn intrede alweer gedaan. De bladeren krijgen de mooiste kleuren en vallen. En de dagen worden korter. De herfst is vaak ook de tijd om letterlijk en figuurlijk weer naar binnen te gaan. Om lekker met een kop thee of warme chocomel op de bank door te brengen.

Hoe moeilijk kan het soms zijn om de kou en regen weer in te moeten als je al lekker op de bank bent neergeploft om naar yogales te komen?
Maar hoe fijn voel jij je daarna.
Hoe heerlijk en aangenaam kan het zijn om na de inspanning weer helemaal tot rust te komen onder een lekker dekentje tijdens je eindontspanning. Om nog even in alle rust na te genieten in een aangenaam verwarmde zaal.

Wij hopen dat wij jou, als yogastudio, een fijn en warm gevoel geven en dat je je hier thuis en op je gemak voelt. Dat je hier vindt waarnaar je op zoek bent. Of het nou gaat om fysieke inspanning, ontspanning, rust, spirituele groei of een ontmoeting met gelijkgestemden.
Om die fijne plek voor iedereen een fijne plek te laten blijven, hopen we op je medewerking.

Kom alsjeblieft op tijd. Steeds vaker merken we dat we druk, druk, druk zijn en dat ook (onbewust) meenemen de lessen in. Of dat we net een paar minuten na aanvang nog binnenglippen.
Laat je mobiele telefoon, horloges en andere spullen zo veel mogelijk achter in de kluisjes of de kleedkamers. Soms is het voor de docenten bijna een hindernissenbaan tussen de matjes door en we stappen niet graag op je waardevolle spullen.
We waarderen het als je de yogazaal pas in gaat als de docent ook aanwezig is en de vorige studenten de ruimte hebben verlaten. En het is sowieso prettig als je in rust en stilte binnenkomt. Ook als je vroeg bent, we hebben een keuken/theeruimte waar je gebruik van kunt maken als je even wilt bijkomen van je dag. Ook een fijne plek als je na de les nog even wil bijkletsen.

Wij zorgen graag voor een warme, aangename sfeer en willen iedereen op dezelfde manier kunnen ontvangen. Laten we met zijn allen rekening houden met elkaar en De Yoga Studio blijven behandelen als een tempel waar iedereen tot rust kan komen.

Tijdens de herfstvakantie gaan de lessen gewoon door, dus tot op je matje!

ASHTANGA YOGA INTENSIEVE TRAINING - 200 UUR Start feb 2016


Ben jij al wat langer met yoga bezig en zou je je graag nog meer verdiepen? Zou je meer willen weten over de filosofie, de yoga sutras willen bestuderen of meer willen weten over de anatomie, over pranayama of over een van de andere limbs?
Je hoeft helemaal geen ambitie te hebben om docent te worden. Ook als je het puur als verrijking ziet van je eigen beoefening is dit een hele fijne training.
Je leert op een andere manier te kijken naar jezelf. Het is een diepgaande training en mocht je gaandeweg toch nog docentambities bij jezelf ontdekken dan hoef je je daar niet voor te schamen.

Enkele reactie van voorafgaande jaren:
- De TT heb ik ervaren als een oerdegelijke opleiding
- This 200hrs Ashtanga Yoga Teacher Training was a full, deep and nourishing life experience
- Voor mij gold dat het niet altijd even makkelijk was. Soms erg intensief, zowel lichamelijk als mentaal, en confronterend. Maar daardoor zo ontzettend mooi en leerzaam
Lees hier de uitgebreide testimonials.
Voor de 9de keer alweer gaat komende februari deze unieke opleiding van start.

Deze intensieve training is uniek in Nederland. Het geeft een dieper inzicht in Ashtanga Yoga zoals het op de traditionele manier beoefend wordt.

Ben jij er deze keer bij?
Alvast een beetje proeven? Lees dan onze brochure en mocht je vragen hebben of je willen aanmelden: laat het ons dan weten via [email protected]

Introductiecursus Ashtanga november!


Op vier donderdagavonden neemt Jara je mee in deze dynamische vorm van yoga. In 4 weken tijd laten we je kennis maken met de basisprincipes van Ashtanga Yoga. Iedere week staat er een ander thema centraal zoals: asana, pranayama, mysore stijl van lesgeven (en kom je dus meer te weten over ujjayi ademhaling, bandha's, dristhi, vinyasa, mysore, sutra's etc.).

Aansluitend mag je dan 1 maand onbeperkt deelnemen aan het Mysore programma.

Nieuwsgierig of deze vorm van yoga bij je past?
Bekijk dan de mysore magic trailer op YouTube of lees hier meer.

De vorige cursussen zaten al snel vol dus zorg dat je tijdig je plekje reserveert!

Data: donderdag 5, 12, 19 en 26 november
Tijd: 20.15 - 21.45 uur
Aanmelden: mail naar [email protected]

Restorative en Yoga Nidra Trip!


Niets zo lekker als jezelf weer even helemaal opladen. Vaak zijn we zo druk bezig met ons gezin en ons werk dat we vergeten quality time voor onszelf in te ruimen.
Gun jezelf daarom net zo voor de drukke feestmaand deze heerlijke oppepper.
Deborah neemt je weer mee op een heerlijke, ontspannen Restorative en Yoga Nidra Trip.

Voel jezelf als herboren om fris en fruitig de feestdagen in te gaan.
Kom heerlijk met Deborah ontspannen en relaxen!

Datum: zondag 29 november
Tijd: 13.00-16.00 uur
Aanmelden: op intekenlijst op prikbord of stuur een mail naar [email protected]

Lucia Andrade is here again. Introduction to mysore workshop, 22nd of November

In November, December and January Lucia Andrade will be in Eindhoven again to teach the Mysore program.
Every morning (mo-fri) (between 6 - 8.30 hrs) and every evening (between 17-18.45 hrs) you can roll out your mat for a complete yoga experience.
On Sunday is a guided full Ashtanga sequence with Sanskrit counting (8.30 - 10.15 hrs).

Never tried Mysore class before?
Maybe it's a very good time to overcome your fears and dive into something completely new.
But not without some help: Lucia will guide a workshop: Introduction to Mysore.

Date: Sunday 22nd of November
Time: 13.00 - 15.30 hrs

If you are curious about this style of teaching and to the Ashtanga practice, don't hesitate and join us on the 22nd of November.
To register: send an email to [email protected].

Cadeaubonnen Yogashop

Met de feestdagen weer in aantocht is het misschien leuk om een (yoga-) vriend, vriendin, kennis of familielid eens te verassen met een cadeaubon van Yogashop!

Bij Yogashop kun je allerlei leuke, interessante en fijne spullen kopen die met yoga te maken hebben. Bijvoorbeeld matjes, kleding, tassen, towels etc. Maar ook allerlei producten voor meditatie, zoals kussens, bankjes en oogkussens. En ze hebben genoeg boeken en DVD's met informatie over yoga, meditatie en mindfulness om je uren op de bank of in je luie stoel zoet te houden tijdens de koude wintermaanden.

Cadeaubonnen zijn te bestellen via de website van Yogashop.

Last tickets for Jivamukti Yoga workshop!


Experience the teachings of Jivamukti Yoga directly from the source!

Jivamukti Yoga Workshop with Sharon Gannon and Jules Febre.
Sunday December 20th. 10:00-13:00 in Amsterdam.

To register for the workshop send an email to: [email protected]

Organized by Svaha Yoga Amsterdam
Supported byThrive Yoga Amsterdam and De Yoga Studio Eindhoven.


*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|* unsubscribe from this list update subscription preferences

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*