Nieuwsbrief sept 2014


Nieuws van De Yoga Studio over de nieuwe website, de Ashtanga Yoga Intensieve Training, Satsang met Lisa en diverse workshops!
View this email in your browser

De Yoga Studio Nieuwsbrief September 2014

En... we zijn in de lucht!


De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe website. Ontzettend blij en trots zijn we dan ook op het resultaat :-)

Voortaan kun je per week het actuele lesrooster bekijken. En verder vind je er informatie over aankomende workshops, de Ashtanga Yoga Intensieve Training, het Mysore Programma, de verschillende yogastijlen, de prijzen, onze docenten, testimonials van studenten, yoga historie etc..

We willen iedereen die heeft meegewerkt heel erg bedanken voor hun tijd, energie en inzet.
Veel plezier gewenst met surfen!

Namasté,
De Yoga Studio

Vrijdag 12 september a.s. - Satsang met Lisa


Wat is satsang? Het woord komt uit het Sankriet (India), Sat betekent waarheid en Sanga gemeenschap. Satsang betekent ‘samen zijn in waarheid’. Al vele jaren komen over de hele wereld mensen samen om uiting te geven aan hun diepste verlangen; innerlijke vrede en vreugde in het leven. Samen stil zijn, zelfonderzoek, vraag en antwoord, muziek maken en ‘eenvoudig zijn’ (wat in de praktijk vaak nog niet zo makkelijk blijkt!) zijn een aantal manieren waarop satsang ingevuld kan worden. Maar eigenlijk is er geen methode of techniek, satsang is de directe weg om te zien wie je werkelijk bent, voorbij je persoonlijkheid. Aankomende vrijdag hebben wij de eer om Lisa hier te hebben voor onze allereerste satsang. Wij nodigen je uit om deel uit te maken van onze sanga en er vrijdagavond bij te zijn!
 
De satsang is voor iedereen, je hoeft geen ‘ervaring’ te hebben of lid te zijn van de studio. We starten vrijdag om 20:00 en de kosten (geheel voor de satsang foundation) zijn €15,- aan de deur. Wil je komen? Stuur ons dan even een mailtje op [email protected]

Yoga Gives Back - Global Mala


Ook dit jaar staan we weer stil bij Yoga Gives Back, een organisatie die in India (de bron van yoga) aan vrouwen en kinderen een duurzaam en goed leven biedt door het verstrekken van microkredieten en educatieve middelen. We hopen samen weer een prachtig bedrag bij elkaar te krijgen. 

Op zondagmiddag 14 september a.s. starten we met Global Mala - 108 zonnegroeten. Positieve gedachten en positieve energie het universum insturen. Iedereen kan meedoen! Het gaat niet om het resultaat, het gaat om de intentie.
Meer info en aanmelden: klik hier!

Ook in de week na Global Mala zullen we tijdens de lessen extra stilstaan bij dit goede doel en is er gelegenheid om te doneren.


Weet: jij kunt het verschil maken; be the change!!

Jivamukti Workshop en Kirtan Avond met Petros


Op zaterdag 11 en zondag 12 oktober 2014 komt Petros Haffenrichter naar De Yoga Studio! Dat weekend geeft hij twee middagen een Jivamukti Workshop en op zaterdagavond is er een Kirtan Avond (muziekavond).

Petros was één van de eerste door Sharon Gannon en David Life (oprichters Jivamukti Yoga) gecertificeerde Jivamukti Yoga docenten. Hij  is een openhartige teacher. Gedreven en met humor toont hij je de sleutel naar meer openheid in het leven.

Hij is opgegroeid in een familie van kunstenaars en muzikanten en zijn hele leven lang spelen kunst en muziek een belangrijke rol. Hij trad op in talloze Kirtan concerten en heeft verschillende albums gemaakt; zoals bijvoorbeeld 'Embrace' in 2009, 'Narayana' in 2012 en 'Kali' in 2013.

Meer info een aanmelden: klik hier!

Ashtanga Yoga Intensieve Training
 

Je kunt je aanmelden voor de Ashtanga Yoga Intensieve Training 2015! De training start 21 februari 2015 en geeft een dieper inzicht in Ashtanga Yoga zoals het op de traditionele manier beoefend wordt. Er ligt een sterke nadruk op persoonlijke practice als innerlijk kompas van waaruit je je leraarschap ontwikkelt.

Deze training is erop gericht authentieke Ashtanga Yoga beoefenaars op te leiden, die vanuit hun persoonlijke ervaring een diepgaand begrip ontwikkelen van alle aspecten van deze practice. Daarnaast biedt de training de benodigde handvatten om deze kennis effectief over te kunnen dragen op anderen. In het mentorprogramma word je persoonlijk en intensief begeleid door Claudia Pradella of Francis van Graafeijland bij zowel je eigen practice als je ontwikkeling als yoga leraar/lerares.

Meer info en aanmelden: klik hier!

Mysore Programma en volle en nieuwe maan dagen


Deze maand zijn we gestart met het Mysore Programma. We zijn ontzettend blij met en dankbaar voor de opkomst van alle beginnende en ervaren Ashtanga Mysore studenten.

Traditioneel doe je de practice 6 dagen per week, waarbij zaterdag de rustdag is. Wij eren de traditie waarbij zaterdagen en volle en nieuwe maan dagen rustdagen zijn. Wanneer deze volle en nieuwe maan dagen zijn (en er dus geen lessen worden gegeven) kun je terugvinden op ons lesrooster en op het aankondigingenbord in de studio. Houd deze dagen dus goed in de gaten.

Uiteraard ben je nog steeds welkom om bij het programma aan te sluiten. Mocht je eens mee willen doen om te kijken of het ook voor jou werkt, laat het ons dan even weten!

Namasté,
De Yoga Studio
 

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|* unsubscribe from this list    update subscription preferences 

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*