nieuwsbrief voorjaar 2019

 

 

 

Vier het voorjaar! Take care of your Mind, Body & Soul. Durf jij uit jouw comfortzone te stappen?
View this email in your browser
Thaise Yoga Massage bij De Yoga Studio
The Conscious Ashtanga Yoga Opleiding
Ayurveda

Vier het voorjaar!
Take care of your mind, body & soul!

 

De eerste maanden van het nieuwe jaar zijn alweer voorbij! En de lente staat voor de deur.

Afgelopen maanden heb je kunnen genieten van heerlijke yogalessen en heb je niet alleen kunnen kennis maken met een aantal fijne nieuwe yogadocenten maar ook met een aantal nieuwe (yoga)lessen.
Zo kun je bij De Yoga Studio tegenwoordig ook terecht voor Yin & Yang yogalessen-, Vinayasa Flow, Restorative Yoga en meditatielessen.

We zijn heel dankbaar dat wij samen met deze yogadocenten onze passie voor echte yoga met jou mogen blijven delen. 
En ook het komende jaar zullen wij niet stil zitten :-)
Zo gaan wij de uitspraak: Yoga is voor iedereen nog meer waarmaken. Want behalve voor kinderyoga kun je nu ook terecht als je nog wel jong van geest bent maar je lichaam je soms terug fluit.

Vanaf dit voorjaar starten we met stoel yoga, dus ben je minder mobiel, heb je een blessure en wil jij op jou manier kennis maken met yoga dan kan dat.
Of wil jij graag dat wij langskomen op je werkplek? Dat kan natuurlijk ook, al jaren lang verzorgen wij yogalessen bij het bedrijf waar Eindhoven zijn naam als lichtstad aan dankt.

Voel je welkom en kom (hernieuwd) kennismaken met De Yoga Studio.

 

 

Workshops, lezingen en internationale gastdocenten in april/mei 2019:


Ayurveda 
Maandag 1 april, lezing door Ayurvedisch Arts Kiran Valsan. Wil jij graag weten wat deze aloude Indiaase gezondheidswetenschap voor je in petto heeft? Reserveer dan je plek voor de lezing, maandag 1 april 19.30-21.00 uur.
Donderdag 18 april kun je terecht voor een individueel consult.

Thaise yoga massage
Vanaf vrijdag 12 april kun je maandelijks weer bij De Yoga Studio terecht voor een Thaise Yoga Massage. Laura Alteveer-Ramakers, eigenaar van Yoga Massage Weert is op vrijdagmiddagen in de studio om jouw lichaam weer ruimte te geven. Deze vorm van massage wordt met een knipoog ook wel “yoga voor de luie mens” genoemd.

Zaterdag 11 mei verzorgt ze een workshop Thaise Yoga Massage.

Mysore Ashtanga Yoga met internationale gastdocent Ken the Rolfer

Maandag 8 t/m vrijdag 12 april, mis deze unieke kans niet om jouw yogapracitce naar het volgende level te brengen. Ken is behalve yogadocent met ruim 20 jaar eigen (ashtanga) yoga ervaring ook bodyworker (Rolfing therapie, in Nederland nog niet heel bekend) en als anatomie yogadocent geregistreerd bij de Yoga Alliance. Hij weet als geen ander wat (on)gezonde bewegingspatronen zijn en geen detail ontsnapt aan zijn oog.

Voetreflexelogie

Zoals je ogen de spiegel van je ziel zijn, zijn je voeten de spiegel van jouw leven. Zowel lichamelijk als energetisch zijn de voeten een afspiegeling van je verleden, heden en toekomst.
Donderdag 18 april en 2 mei kun je weer bij Mariette terecht voor een ontspannende voetreflex massage. Inmiddels weten veel yogi's hoe helend de handen van Mariette zijn, plekjes zijn snel bezet, dus zorg dat je erop tijd bij bent.

De Yoga Studio is de ideale omgeving om lichaam en geest weer in balans te brengen. Meer info over de verschillende behandelingen vind je op onze website: www.deyogastudio.nl/nld/health-de-yoga-studio.


The Conscious Ashtanga Yoga Opleiding, start juni 2019

Beoefen je al Ashtanga yoga of een andere dynamische vorm van yoga en wil je je, naast de asana practice, graag ook verdiepen in de andere aspecten van het achtvoudige yogapad? Ben jij klaar om stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling? Meld je dan aan voor deze unieke, transformerende ervaring.

Deze opleiding  is uniek in Nederland: we combineren de practice van Ashtanga Yoga met levenswijsheden van andere filosofieën en met effectief bewezen methodes (Westers en Oosters) voor persoonlijke ontwikkeling.
Deze opleiding is bedoeld voor yogi's die stappen willen zetten in hun persoonlijke (fysieke, mentale, emotionele en spirituele) ontwikkeling . Rode draad daarbij is de Ashtanga Yoga practice. We geven je een dieper inzicht in Ashtanga Yoga zoals het op de traditionele manier beoefend wordt en reiken tools aan hoe dit toe te passen in je huidige leven zodat het kan leiden tot diepgaande transformatie. 

Tijdens de opleiding wordt je begeleid door twee zeer ervaren Ashtanga yoga practioners met een beroepsmatige achtergrond in persoonlijke ontwikkeling.

Durf jij uit je comfort zone te stappen en je dromen nu echt werkelijkheid te gaan maken? Wil jij graag nog even overleggen of kennis maken met ons? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op.
En hopelijk start jij dan nog dit jaar met The Conscious Ashtanga Yoga Opleiding.

 


Geniet van je voorjaar, en take care of your Mind, Body & Soul!
De Yoga Studio

Voetreflexelogie
Kinderyoga Eindhoven
 
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*