Oktober Ashtanga Mysore Challenge

Yes! Ken is in the HOUSE!
Oktober Ashtanga Mysore Challenge.

 

Een ashtanga yoga practice is niet voor iedereen. Ben je bang van een druppeltje zweet of  laat je je leiden door je eigen (ver)oordelende gedachten: ik ben te oud, niet lening genoeg, anderen zijn beter dan ik, ik heb er geen tijd voor dan zul je nooit ervaren hoe transformerend deze practice kan zijn.

Ben je stiekum toch ook wel eens nieuwsgierig naar wat een asthanga (half) led class is of wat een msyore style les is? Grijp dan volgende week je kans!


We hebben een unieke aanbieding voor je.

Heb jij een regulier lidmaatschap (voor 1x, 2x of onbeperkt) en wil jij ook graag eens een week ervaren wat Ashtanga  (Mysore) yoga is?
Dan mag jij als lid van De Yoga Studio in de week van zondag 21 oktober t/m vrijdag 26 oktober kosteloos deelnemen aan deze unieke week met internationale topdocent!

 

Ben jij op zoek naar tools om een yogapractice in te zetten in je leven zodat het leidt naar transformatie? Om meer te ervaren dan alleen dat wekelijkse yogalesje dat leidt tot onstpanning en lenigheid?  Durf jij het aan om de  effecten niet alleen op de mat maar ook in je dagelijks leven te ervaren, dan is deze week (of een paar dagen :-)) een prima manier om te ervaren of ook jij, net als duizenden yogi's wereldwijd verslaafd raakt aan deze vorm van yoga.

 

En bij wie beter kun je dat leren dan bij een internationale topdocent. Een authorized KPJAYI docent die naast een jarenlange eigen yogapractice ook nu nog met regelmaat in Msyore op de mat staat en tevens ook nog eens yoga alliance geregistreerde anatomie docent is.
Ken the Rolfer verzorgt in veel asthanga (teacher) opleidingen het anatomie gedeelte en weet door zijn jarenlange ervaring als Rolfing therapeut als geen ander hoe verschillende lichamen bewegen. En dat merkt je! Zijn adjusments zijn niet altijd mainstream maar afgestemd op jouw lichaam, jouw bewegingspatronen. 

Een internationale topdocent, uitgesproken en misschien een tikkie exentriek, maar wie weet is dat wel de ultieme liberation waarin we onbedoeld op zoek zijn in onze yoga practice?

 

Anyhow.

Durf jij het aan?
Kom dan meedoen aan deze oktober Ashtaga Mysore Challange en reserveer je plekje hier

 

Wil je nog wat meer weten over Asthanga Mysore Style Yoga? Lees dan hier verder.

 

 

 

Zondag 21 oktober t/m vrijdag 26 oktober

Zondag 21 oktober is er een (halve) led class (je neemt deel tot daar waar jou practice is op dit moment). Met 2-3 maanden poweryoga ervaring kun je prima deelnemen qua intensiteit. Aansluitend aan de les zorgen wij voor een  porridge and meet-up :-). Dus ruimte om vragen te stellen onder het genot van een ontbijtje.

Maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober.
Keuze uit:
1. ochtendmysore. Starttijd tussen 06.00 en 08.00 uur. Einde uiterlijk om 09.30 uur.
2. middagmysore. Starttijd tussen 16.45 en 17.30 uur. Einde uiterlijk om 19.00 uur (les wordt gegeven door eigen docent De Yoga Studio, woensdag middag waarschijnlijk door Ken)

 

Let op: woendag 24 oktober is het moonday. Ook die dag nodigen we je van harte uit voor een meer relaxte/zachte moonpractice.

 

Ook als je niet alle dagen kunt maar wel nieuwsgierig bent, nodigen we je van harte uit. We vragen je dan wel om een commitment te maken om minimaal 2-3 dagen te komen.

 

 

VOOR WIE
Complete beginners maar ook gevorderde yogi's die niet zijn terugdeinzen voor een dynamische meditatieve yogapractice nodigen wij van harte uit deel te nemen.


Aanmelden/meer info:

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen:

 

-) heb jij al een onbeperkt mysore lidmaatschap van De Yoga Studio dan mag je met je lidmaatschap gewoon (kostenloos) deelnemen; We horen graag of je er bij bent, reserveer je plek online of stuur een mailtje naar info@deyogastudio.nl .

-) heb jij een mysore lidmaatschap voor eenmaal in de week? Dan mag jij ook deze week (kostenloos) deelnemen.  Aanmelden kan door je plek online te reserveren of een mailtje te sturen naar: info@deyogastudio.nl

-) heb jij een regulier lidmaatschap en wil jij ook graag eens een week ervaren wat ashtanga  (mysore) yoga is? Ook dan mag je gewoon (kostenloos) deelnemen. We horgen graag of je er bij bent,  reserver je plek online of stuur een mailtje naar info@deyogastudio.nl is voldoende.

 

-) je bent geen lid van De Yoga Studio maar wilt wel graag komen meedoen? Ook dat kan! Voor slechts 50 euro mag jij een hele week komen deelnemen. We ontvangen graag je aanmelding: door je plek online te reserveren of door ons een mailtje te sturen: info@deyogastudio.nl

 

 

PS: Voor alle bovengenoemde opties: er staat ook een donatie pot voor de docent, we zouden het op prijs stellen als je daarin een voor jou passende dhana (vrijwillige gift) doet.