Praktische info


VOOR DE LES

vinkje   KLEDING

Draag comfortabele (sport) kleding waarin je goed kunt bewegen. Yoga is op blote voeten en zonder sieraden of horloge.

vinkje   MEENEMEN

Neem een flesje water en een handdoek mee. Wij hebben yogamatten voor tijdens de proefels, maar uiteraard kun je ook je eigen mat meenemen. Wanneer je lid wordt, vragen we je om je eigen mat aan te schaffen (o.a. vanwege hygiëne). Dekens en meditatiekussens zijn hier voor jou om tijdens de lessen te gebruiken.

vinkje   ETEN

Het beste is om 2 uur voor de les niks te eten. Als je toch honger hebt, neem dan iets kleins. Een te volle maag kan in de weg zitten.

vinkje   TIJD

Ben altijd 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig. Het is storend voor anderen als je te laat binnen komt. Als je onverhoopt toch te laat ben, kom dan zo zachtjes mogelijk binnen.

vinkje   LUISTER NAAR JEZELF

Yoga is GEEN competitie, luister altijd naar jezelf. Heb respect voor je lichaam. Beweeg rustig en met volle aandacht, ga nooit haasten of forceren. Stop en neem rust zodra je voelt dat dit nodig is.


IN EN ROND DE STUDIO

vinkje   PARKEREN

Het is gratis parkeren voor de deur en in de buurt. Als alles in de straat vol staat, gewoon doorrijden en om de hoek in de woonwijk parkeren. (Locatie Gestel: Let bij het parkeren van je auto of fiets s.v.p. wel op dat je het terrein van onze buren op nummer 2 vrijhoudt!)  Alvast bedankt.

vinkje   STILTE

Stilte om je heen zorgt voor rust in jezelf en in de les. Zorg dat je mobiele telefoon altijd uitgeschakeld staat als je in de studio bent en praat zachtjes.


GEZONDHEID

vinkje   BLESSURE

Laat je docent altijd voor de les weten of je last hebt van een blessure of andere voor yoga belangrijke fysieke of mentale gezondheidskwesties.

vinkje   MENSTRUATIE

Respecteer je maandelijkse cyclus en doe het rustig aan tijdens je menstruatie. Vermijdt omgekeerde houdingen helemaal. Als je het aan je docent laat weten geeft deze je aangepaste houdingen.

vinkje   ZWANGERSCHAP

Informeer je docent direct als je zwanger bent. Tijdens een zwangerschap verandert er veel in je lichaam en de docent kan je informeren wat wel en niet te doen in deze speciale periode. Wij adviseren om de eerste 3 maanden helemaal geen intensieve yoga practice te doen en hierna zwangerschapsyoga. Natuurlijk is dit voor iedereen anders en maak je hierin je eigen keuzes.


LIDMAATSCHAP

vinkje   INSCHRIJVEN

Je kunt op ieder moment van de maand starten bij ons. Maak een afspraak voor een gratis proefles en je kunt ons inschrijfformulier onderaan deze pagina downloaden en ingevuld mee naar de les nemen of je krijgt er een van de docent aan het eind van je proefles.

vinkje   BETALING

Alle lidmaatschappen lopen via automatische incasso van je bankrekening. De betaling voor een maand wordt in de eerste week van die maand afgeschreven.

vinkje   WIJZIGINGEN

Wanneer je wijzigingen doorgeeft vóór de 15e van de maand dan gaat de wijziging in per de 1e van de opvolgende maand. Wijzigingen die worden doorgegeven vanaf de 15de gaan in per de 1e van de daaropvolgende maand.

vinkje   OPZEGGEN

Wanneer je je lidmaatschap op wilt zeggen, kan dat per post of e-mail naar [email protected] Opzeggingen uitsluitend mailen naar [email protected] en NIET via het contactformulier op deze website. Opzeggingen die binnenkomen vóór de 15e van de maand gaan in per de 1e van de opvolgende maand. Opzeggingen die binnenkomen vanaf de 15e of later gaan in per de 1e van de daaropvolgende maand. Je krijgt binnen 2 werkdagen een bevestiging dat je lidmaatschap wordt beëindigd. Pas nadat je deze bevestiging ontvangt, is je opzegging verwerkt. Houd dit zelf ook in de gaten. Het toegangspasje en/of toegansdruppel kun je inleveren bij de docent of terugsturen per post.

vinkje   INSCHRIJFFORMULIER EN VOORWAARDEN

Download HIER ons inschrijfformulier met daarin onze algemene voorwaarden.