Retraite Kundalini Yoga, Awaken your light

AWAKEN YOUR LIGHT!
Kundalini retraite

zaterdag 17 t/m vrijdag 23 juli

 

Verlang je naar een week, vol beweging, nieuwe inspiratie en momenten voor jezelf op een sfeervolle boerderij in de heuvels van Frankrijk? Een week waarin de kracht van kundalini yoga, meditatie en samen zijn, je helpt om jouw levenstroom weer te volgen en je te verbinden met wie jij werkelijk bent. Zet je zelf dan in het zonnetje en ga mee met onze retraite!

 

OVER DE WEEK:

We leven in een bijzondere tijd. 2022 nodigt ons uit om werkelijk in ons zelf te verankeren en te gaan staan voor wie we werkelijk zijn. Daar waar de wereld verandert en systemen imploderen kunnen we niet anders dan terug vallen op ons eigen fundament. Als we weer leren herinneren en vertrouwen op wie we werkelijk zijn, kunnen we in onze kracht gaan staan. In deze retreat staan we stil om te herinneren, te helen en een diepe verbinding aan te gaan. Samen zijn, ochtend Sadhana, yoga, mantra, lichaamswerk en andere mooie ervaringen zullen hieraan bijdragen. Naast een veelzijdig dagprogramma is er voldoende ruimte om te relaxen, te wandelen of te doen waar jij zin in hebt. De natuur en rust van deze plek dragen bij aan het heilzaam genieten in deze week.


Locatie:
Ferme Le Zébre et la Tortue ligt in het Franse plaatsje Serqueux in de Haute Marne en is ongeveer 6,5 uur rijden van Utrecht. Je slaapt in een prachtige oude Franse boerderij, met mooi ingerichte kamers, meditatieruimte, een bibliotheek, tuin en sauna. Er is een heerlijk natuurmeertje in de buurt en er is een mogelijkheid voor massage (optioneel).

 

Kosten:
 €895,- op basis van een 1-of 2 persoonskamer, met gedeeld sanitair.

Inclusief maaltijden, sauna, massage (niet inbegrepen) en meer verrassingen.

Meld je aan voor 1 april a.s. en geniet van de vroegboekprijs van €825,00.  

 

Docenten
De retraite wordt gegeven door Dinka de Winkel en Marijke Hulstein (De Yoga Studio).

 

Aanmelden/meer info
Deze retraite wordt verzorgd door een van de docenten van De Yoga Studio.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem dan contact op met Marijke Hulstein [email protected] óf Dinka de Winkel, [email protected].