starten met yoga

Yoga is hip! Geen geitenwollen sokken of zweverige types, maar down-to-earth levensgenieters die weten dat Yoga goed is voor body en mind. Waarom wachten tot een trip naar Ibiza, Bali of ander exotisch oord om daar kennis te maken met Yoga terwijl het ook gewoon in je eigen Eindhoven of Helmond Brandevoort kan?

Bij De Yoga Studio vind je al het goede van authentieke yoga in een modern jasje.

We hollen niet achter iedere trend aan, maar zijn zeker niet ouderwets. 

 

Yoga draagt ​​bij aan het versterken van je immuunsysteem. Het helpt je om beter om te gaan met gevoelens als onzekerheid en stress. En het verbetert je mentale, emotionele en spirituele welzijn. Het is een erg leuke manier om niet alleen lichaam en geest in balans te brengen, maar ook om VERBONDEN te blijven.

  

Met twee sfeervolle ruim opgezette studio’s, een rooftop shala en een uitgebreid lesaanbod (op de studio's / online / livestream) is het heerlijk vertoeven bij De Yoga Studio.

Graag ontvang we je op een veilige en verantwoorde manier in één van onze sfeervolle ruime yogastudio's.

Wil je meer weten over de maatregelen die wij genomen hebben, lees dan hier verder.

 

Bij De Yoga Studio bepaal jij hoe je wilt kennis maken met Yoga op de manier die bij je past.
Bovendien hebben wij jarenlange lesgeefervaring waardoor je professionele begeleiding krijgt van gecertificeerde yogadocenten voor wie yoga meer is dan een sportmomentje.
Niks geen zweverigheid, maar down-to-earth yogalessen van yogadocenten met en heel groot yogahart die jou graag op je yogareis begeleiden.

 

 

Je kunt kiezen uit:

 

Je kunt daarna (of als je toch al weet dat je graag wilt starten) een lidmaatschap afsluiten . En kiest iedere week uit het brede lesaanbod van meer dan 25 lessen. 

 

 

Hoe weet ik welke les bij mij past?
Bij De Yoga Studio kun je kiezen uit verschillende stijlen en levels van intensiteit. Wij helpen je graag op weg om de juiste keus te maken.
Meer informatie over onze verschillende lessen vind je op onze website (lesstijlen).

 
Ja, ik wil starten met Yoga bij De Yoga Studio

Wil je starten met een gratis proefles bij De Yoga Studio? LEUK!

 

Je proefles kun je hier aanvragen. Na je berichtje nemen we dan contact met je op om een les voor je in te plannen.

Voor meer of andere vragen kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen: info@deyogastudio.nl of 040-293 29 99.