Starten met Yoga

De afgelopen jaren heeft yoga zich ontdaan van het geitenwollensokken- en zweverige imago.

Yoga is hip! Steeds meer bekende acteurs, muzikanten, tv-persoonlijkheden en ook sporters verschijnen in het nieuws met een yogamatje onder de arm.

Wil jij ook ervaren wat Yoga voor jou kan betekenen? Houd je van fysieke uitdaging maar ben je ook op zoek naar mentale ontspanning?

 

De eerste stap is het bekend raken met de basis. Denk hierbij aan de houdingen maar bijvoorbeeld ook aan een specifieke ademhalingstechniek. Deze basiservaring doe je op tijdens onze basic lessen die speciaal worden verzorgd voor  iedereen die start met yoga maar ook voor de meer ervaren yogi die weer eens de puntjes op de I wil zetten.

Ook de Rustige Yogastijlen (zoals Yin Yoga en easyflow) zijn fijne lessen om te starten. Bij al deze lessen ben je ook prima op je plek wanneer je al ervaring hebt en je weer even terug naar de basis wilt gaan.

Tijdens deze lessen is er voor onze docenten voldoende tijd om je in en uit alle houdingen te praten en je te leren hoe je deze technieken gebruikt. Zodra je bekend bent met de basis (meestal na 6 -12 lessen) kun je doorstromen naar een les voor de wat meer gevorderde yogi.

 

Ideale beginnerslessen:

 

Ashtanga Yoga
Ashtanga Mysore Style

 

Power Yoga
Beginners Poweryoga
Easyflow lessen

 

Yin Yoga
YIn Yoga

  

Een eerste proefles yoga is altijd gratis! Meld je vandaag nog aan! Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen: 040-293 29 99.