Tai chi - Qigong workshop zondag 6 mei

Tai Chi Qi Gong , al een geruime tijd worden er in De Yoga Studio op dinsdag avond en woensdag avond lessen Tai Chi Qi Gong verzorgd. Als lid van De Yoga Studio kun je hieraan ook deelnemen, de lessen vormen onderdeel van je lidmaatschap net zoals de andere (reguliere) lessen.

 

Nog niet bekend met deze bewegingsvorm? Noteer dan alvast zondag 6 mei,  13.00-16.00 in je agenda! Dan geven we een workshop Tai Chi Qi Gong om je kennis te laten maken met deze Chinese bewegingsvorm.

 

Workshop Basis Filosofie - Tai Chi Qigong

Tai Chi Qigong is er op gericht om rust te vinden in de beweging, de oefeningen zijn vooral gericht om de zachtheid  te voelen.

De workshop is een leuke en eenvoudige manier om kennis te maken met de oefeningen en de achterliggende filosofie. We proberen de informatie aansluitend in de oefeningen terug te voelen. 

 

Tijdens de workshop behandelen we begrippen als:

·         Wat is Tai Chi Qigong

·         Alles is 1, alles is energie

·         Yin & Yang filosofie

·         Drie krachten of energieën , Aards meer het Lichamelijke, Mens meer het Gevoel en Hemel meer het Denken

·         Vijf fasen/elementen, Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water.

 

Datum:
zondag 6 mei

Tijd: 13.00-16.00 uur
Locatie: De Yoga Studio, locatie Gestel  (Hessen Kasselstraat 4, Eindhoven)

Docent: Kay Aras
Prijs: 25 euro

Inschrijven: Ook als niet lid bent van De Yoga Studio ben je van harte welkom.
Je plekje voor deze workshop kun je reserveren via: mijn.deyogastudio.nl, of door een mailtje te sturen aan [email protected].

 

(de workshop wordt binnen in een van onze mooie ruimtes gegeven en niet buiten zoals de foto misschien doet vermoeden....)