Thaise Yoga Massage

Thaise yogamassage is een eeuwenoude geneeskunst gebaseerd op de kennis van Ayurveda-yoga, traditionele Chinese geneeskunde en traditionele Thaise geneeskunde. Het wordt vaak toegepast in Thailand en de andere landen over de hele wereld voor therapeutische doeleinden en ter verbetering van het fysieke en emotionele welzijn. Thaise yogamassage heeft een onderscheidende benadering en technieken in vergelijking met westerse massages. Het bestaat uit een breed scala aan massagetechnieken en lichaamsuitrekkingen, die overeenkomen met de theorieën van acupunctuur en triggerpoint-therapie, en enkele yogahoudingen.

 

Bij de Thaise Yogamassage wordt er gewerkt op het fysieke en energetische lichaam door middel van strekkingen gerelateerd aan yoga en met drukpuntmassage (acupressuur). Het hele lichaam wordt in beweging gebracht waardoor energie weer gaat stromen en spieren en gewrichten soepeler worden. Blokkades worden opgeheven en zo kunnen klachten verminderen of zelfs verdwijnen. De gemasseerde ligt op een massagemat en de massage wordt gegeven over gemakkelijk zittende kleding, er komt geen olie aan te pas.

 

In Thailand wordt deze massagevorm met een knipoog ook wel yoga voor luie mensen genoemd. De massage is goed bij diverse klachten, heerlijk om te ontstressen en je weer beter in je vel te voelen of gewoon om je lijf een plezier te doen en lekker te ontspannen.

 

Laura Alteveer

Laura is yogadocente sinds 2012. Haar echte passie ligt bij de Thaise Yogamassage waar ze sinds 2013 cursussen, een 3 jarige HBO geaccrediteerde opleiding en bijscholingen in heeft gevolgd. In 2016 is ze afgestudeerd als Thaise Massage Therapeut en sindsdien heeft ze een fulltime praktijk in Weert waarin ze mensen met diverse (lichamelijke en geestelijke) klachten behandelt. We zijn heel blij dat ze maandelijks ook naar De Yoga Studio in Eindhoven komt zodat je kunt genieten van een mix van massagetechnieken en zachte maar tevens krachtige yoga posities.

 

BEHANDELING TIJD KOSTEN
Dit zijn de data waarop Laura in De Yoga Studio aanwezig is om je een thaise yoga massage te geven
(Tijdstippen behandeling 12.30-13.30 uur; 13.45-14.45 uur; 15.00.-16.00 uur)

 

Data:
Vrijdag 25 maart 2022

 

Tijden

12.30 uur
13.45 uur
15.00 uur

 

Thaise yoga massage 
60 min  € 65,-

 

RESERVEREN
Reserveer je plek: Surf naar je online account (tabje events) en reserveer je plek.

• Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
• Prijswijzigingen voorbehouden
• Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt de behandeling in rekening gebracht.