Voorbereiden op je bevalling

CURSUS VOORBEREIDEN OP JE BEVALLING

dinsdagen: 7, 14 en 21 december 2021
Tijd: 18.45 - 19.45 uur

  

 

Ben je zwanger?

Gefeliciteerd! Een bijzondere periode vol veranderingen. Veranderingen in een tijd waarin we veel van onszelf verwachten en vaak weinig tijd hebben (en nemen) om hier rustig bij stil te staan. Gelukkig is er Zwangerschapsyoga. Even wat me-time, goed voor jezelf en ook voor je kindje. 

 

Bij deze praktische cursus van 3 lessen leer je door middel van down to earth oefeningen om  je (lichamelijk en mentaal) goed voor te bereiden op de bevalling. Je leert de belangrijkste ademhalingstechnieken, houdingen en ontspanningsoefeningen die je  tijdens je bevalling kunt gebruiken.

 

Je kunt deze lessen volgen vanaf 15 weken. Ideaal is vanaf het derde trimester omdat de aankomende bevalling dan waarschijnlijk al wat meer voor je begint "te leven". Ook fijn  om te volgen tijdens je zwangerschapsverlof. 

 

Voordelen:

- je leert bruikbare ontspanningsoefeningen, houdingen en ademhalingstechnieken voor tijdens de bevalling

- als je goed bent voorbereid ga je met meer (zelf)vertrouwen de bevalling in

- bewustwording van en werken met je bekkenbodemspieren (bevallingsspieren)

- tijd om rustig de connectie met je kindje te maken

- fijn momentje voor jezelf

 

Voor wie:

Ben je tussen de 15 en 40 weken zwanger? Dan kun je meedoen met deze korte cursus van 3 lessen. Je hoeft dus geen ervaring met yoga te hebben. De korte cursus is ideaal wanneer je in het laatste trimester zit en je de voorkeur hebt voor een korte cursus in plaats van wekelijkse lessen. Of wanneer je fysiek nog steeds heel goed vooruit kunt en je je huidige (sport)activiteit niet wilt opzeggen, maar je je wel wilt voorbereiden op de bevalling. Het is niet noodzakelijk, maar we adviseren je om eerst deel te nemen aan de cursus Mindful Zwanger.

 

 

PRAKTISCHE INFO

Data:Dinsdagen: 7, 14 en 21 december 2021
Tijd: 18:45 - 19.45 uur

Docent:  Fieke Tils

Prijs: € 49,- (Ben je lid neem dan even contact op voor het voor jou geldende tarief)

Het is een  cursus, inhalen van lessen is derhalve niet mogelijk.
Deelnemen: klik op onderstaande button", maak je online account aan en surf naar het tabje events om je plek te reserveren.


Button deelname1.png