emoties & lichaam

Emoties zijn niet alleen een interne sensatie - emoties hebben een fysieke component. Er is een reden waarom veel gezichtsuitdrukkingen universeel worden herkend. Gefronste wenkbrauwen duiden bijvoorbeeld vaak op woede of frustratie. Opgeheven lippen communiceren geluk. Voel je je ongemakkelijk? Grote kans dat je de armen over je borst vouwt. Dit zijn slechts enkele manieren waarop ons lichaam en onze emoties elkaar kruisen.

 

 

Wat is emotioneel lichaamswerk?
Door emotioneel lichaamswerk leer je beter luisteren naar de wijsheid van je lichaam. Je leert je emoties kennen,  en de diepte ervan. Je leert ze te voelen, verwoorden en uiten. Emotioneel lichaamswerk leert jou te ontspannen in het dagelijks leven. Het geeft rust in je hoofd en zorgt voor een evenwicht. Bovendien ga je ook op zoek naar je diepe drijfveren. Wie ben jij en waar word je gelukkig van? Ook is het contact met de ander van groot belang. 

Kun jij de ander emotioneel toelaten en kun jij je vertrouwd en je veilig intiem voelen met een ander? Of blijf je vooral waakzaam? Durf jij volledig tevoorschijn te komen of blijf je gevoelig voor schaamte en afwijzing?

 

Leven vanuit je hart en lijf
Wil jij aan de slag met jouw innerlijke wijsheid en de rijkdom van je gevoelsleven ervaren? Wil jij meer leven vanuit je hart (en lijf) dan vanuit je hoofd? Kom dan op vrijdag 10 maart deelnemen aan de workshop: emoties en het lichaam. Deze workshop wordt verzorgd door Marcella Tam en Ellen van der Burg.

 

 

Heb jij de smaak te pakken en wil jij nog veel meer ervaren wat emotioneel lichaamswerk voor je kan beteken?

Vanaf vrijdag  21 april geven, Marcella Tam en Ellen van der Burg,

maandelijks een 1-daagse groepsworkshop emotioneel lichaamswerk.


PRAKTISCHE INFO


Data en tijd
Vrijdag 10 maart 11.00-14.30 uur

Prijs

39,-

Inclusief thee

 

Begeleiders      

Marcella Tam en Ellen van der Burg

 

Locatie
De Yoga Studio, Scherpakkerweg 9b en c, 5616 HP Eindhoven

 

Aanmelden
Maak je online account aan, surf naar tabje events en boek je plek.