Yin Yoga Detox

Al ruim een jaar leven wij ons leven onder de beperkende maatregelen van de lock-down. Sporten staat voor velen op een laag pitje en gemiddeld gezien heeft de Nederlandse bevolking er heel wat corona-kilo's bijgekregen.
Hoewel yoga en sporten bij kan dragen aan je fysieke en mentale welzijn hebben wij je al heel wat maanden alleen maar online mogen ontvangen.

Maar daar komt binnenkort verandering in!

 

Door de niet altijd gezonde levensstijl van de afgelopen periode  (vaak is de winter ook nog eens niet de periode dat we het meest actief zijn qua fysieke inspanning) kunnen er afvalstoffen en gifstoffen in ons lichaam achter blijven die op termijn verschillende klachten kunnen geven.
Deze klachten kunnen bestaan uit jeuk, hoofdpijn en last van je darmen, maar kunnen ook effect hebben op je gemoedstoestand. Je kunt je dan vaker geïrriteerd voelen of sneller boos zijn, minder vrolijk of zelfs depressief voelen zonder daar echt veel redenen toe te hebben. Ook kun je ervaren dat je minder energie hebt. 

 

Er komt dus ook weer een tijd om te zorgen dat die afvalstoffen en gifstoffen die kunnen leiden tot klachten ons lichaam weer kunnen verlaten.

Om je lichaam te te reinigen kan Yin Yoga (en dan specifiek een Yin Yoga Detox) deze processen ondersteunen en versnellen.

Vandaar dat wij een Yin Yoga Detox Sessie organiseren.

 

Zondag 6 juni van 13.30-16.00 uur, verzorgt Sylvia een Yin Yoga Shine & Sparkle sessie.

 

Goed luisteren naar jezelf, en je lichaam om je weer optimaal voor te bereiden voor de aankomende zomer en je weer fris en engergiek te voelen.

In deze yin yoga Detox Sessie, reinigen en werken we met onder andere de lever-, de nier-, de maag-, de galblaas- en dikke darm meridiaan.
Meridianen zijn energiebanen in ons lichaam die in verbinding staan met onze organen. 

 

Heb jij ook zin om de corona tijd definitief achter je te laten? Of kwam het er in deze maanden wat minder van om te bewegen dan je je eigenlijk had voorgenomen? Of heb je het gewoon verdiend om jezelf ook ME-time te gunnen?

 

Kom dan meegenieten van deze Yin Yoga Detox sessie!
Ook als je geen lid bent nodigen wij je van harte uit!

 

Datum: zondag 6 juni
Tijd: 13.30-16.00 uur

Docent: Sylvia Pasveer
Prijs: 25 euro voor leden, 30 euro voor niet-leden

Aanmelden: via mijn.deyogastudio.nl kun je online je plekje reserveren en betalen (ivm covid -19 slechts beperkt aantal plekken)