Yin Yoga Detox

Tijdens de feestdagen kunnen we genieten van veel lekkers. Genieten van gezelligheid en goed gezelschap, genieten van lekker uitgebreid eten, genieten van een drankje op zijn tijd en genieten van gezellige avonden om de dag erna lekker uit te slapen.

 

Genieten moet kunnen, maar door (te uitbundig ) eten en drinken (en vaak is de winter ook niet de periode dat we het meest actief zijn qua fysieke inspanning) kunnen er afvalstoffen en gifstoffen in ons lichaam achter blijven die op termijn verschillende klachten kunnen geven.
Deze klachten kunnen bestaan uit jeuk, hoofdpijn en last van je darmen, maar kunnen ook effect hebben op je gemoedstoestand. Je kunt je dan vaker geïrriteerd voelen of sneller boos zijn, minder vrolijk of zelfs depressief voelen zonder daar echt veel redenen toe te hebben. Ook kun je ervaren dat je minder energie hebt. 

 

Er komt dus ook weer een tijd om te zorgen dat die afvalstoffen en gifstoffen die kunnen leiden tot klachten ons lichaam weer kunnen verlaten.

Om je lichaam te te reinigen kan Yin Yoga (en dan specifiek een Yin Yoga Detox) deze processen ondersteunen en versnellen.

 

Zondag 9 januari van 13.30-16.00 uur, verzorgt Sylvia een Yin Yoga Detox sessie.

 

Je kunt natuurlijk ook een frisse nieuwjaars duik nemen, een fijne wandeling maken maar je kunt ook heerlijk comfortabel komen Yinnen en in deze tijd van het jaar te kiezen voor de energie die past bij dit jaargetijde­čśŐ

Goed luisteren naar jezelf, en je lichaam om je weer optimaal voor te bereiden voor het voorjaar.

In deze yin yoga XL detox reinigen en werken we met onder andere de lever-, de nier-, de maag-, de galblaas- en dikke darm meridiaan. Meridianen zijn energiebanen in ons lichaam die in verbinding staan met onze organen. 

 

Heb je de verleiding van de kerstkransjes, oliebollen en de schuimende champagne niet (helemaal) kunnen weerstaan? Of kwam het er in deze maanden wat minder van om te bewegen dan je je eigenlijk had voorgenomen? Of heb je het gewoon verdiend om jezelf ook in het nieuwe jaar ME-time te gunnen?

 

Kom dan lekker meedoen met deze Yin Yoga Detox!

 

 

 

Datum: zondag 9 januari
Tijd: 13.30-16.00 uur

Docent: Sylvia Pasveer
Prijs: 25 euro voor leden, 30 euro voor niet-leden

Aanmelden: via mijn.deyogastudio.nl (via tabje events) kun je online je plekje reserveren en betalen.