Yin Yoga XL Zomer

 

Love is in the Air!

Een extra lange, super relaxte Yin Yoga XL met misschien soms wat pit om je vuur element weer helemaal in balans te brengen.

 

De zomer is officieel nog niet begonnen maar het hangt in de lucht. Zo gauw de zon gaat schijnen hebben we ineens meer zin op erop uit te gaan, vrienden te bezoeken en om naar concerten of festivals te gaan. Om van de warmte te genieten en de gezelligheid van dit seizoen met anderen te delen. Het is de tijd van het jaar waarin het vuurelement centraal staat.

 

Het vuurelement is het element van liefde en alle zaken van het hart. In Traditionele Chinese Geneeskunde vertegenwoordigt het vuur van het hart onze relatie tot onszelf en anderen. Het bepaalt ons vermogen om liefde, warmte en vreugde te delen met onze vrienden, collega's, intieme partners en zelfs een gevoel van eenheid met alles om ons heen te ervaren.

 

Durf jij het aan om deze passie te ervaren, je hart te openen en je ziel te omarmen in deze extra lange yin les? 


Nienke neemt je mee op een ontdekkinsreis door de chakra's dmv chanten (de gehele bija mantra), deelt haar kennis over de verschillende elementen uit de traditionele chinese geneeskunde (waarbij deze keer de focus op het vuur element) en laat je de houdingen ervaren die horen bij dit vuur element. Omdat we meer tijd hebben blijven we langer, dan in onze yin lessen, in de houdingen zodat de houdingen nog dieper door kunnen werken. De focus ligt op het stimuleren en zuiveren van de meridianen die horen bij de zomer.

 

Na afloop kun je onder het genot van een drankje nog even nagenieten (hopenlijk in het zonnetje) op ons dakterras!

 

 

Hopelijk ben jij er ook bij op zondag 24 juni, we starten om 13.00 uur. Rond 15.30 uur sluiten we af.

 

Liefs, Nienke

 

 

Datum: zondag 24 juni
Tijd: 13.00-15.30 uur
Locatie: De Yoga Studio, locatie Strijp
Prijs: 30 euro voor leden, 35 euro voor niet leden
Aanmelden: reserveer je plek door je online je ticket te boeken, stuur ons een mail of bel: 040-293 29 99