Privéles

 

Een persoonlijke yogasessie kan de perfecte manier zijn om je yogabeoefening naar een nieuw niveau te tillen. Of je nu een beginner bent met veel vragen, een doorgewinterde veteraan die je yoga pracitice wilt verfijnen, of aan het revalideren bent of last hebt van een blessure. Of wil je gewoon meer leren over de achtergronden, de diepere betekenis van yoga en wat yoga specifiek voor jou kan betekenen.

 

De prive yogalessen zijn op maat gemaakt voor jou en duren tussen de 60-90 minuten. Ze zijn een krachtig hulpmiddel waarmee je diepere inzichten kunt krijgen, dieper in je practcie kunt duiken en de stress van een lange dag kunt verlichten. Privé-sessies zijn het meest succesvol in een serie van een aantal sessies. We raden je een minimum van 3 tot 5 sessies aan, maar uiteraard ben je ook voor een enkele sessie welkom.

 

Bij De Yoga Studio zijn we trots om enkele van de meest grondig opgeleide, zeer bekwame en leuke, easy going leraren in huis te hebben!

Persoonlijke yogasessies kunnen in overleg op een dag- of tijdstip van je voorkeur worden gepland en vinden plaats in onze sfeervolle yogastudio. Je zult in deskundige handen zijn van een van onze leraren die allemaal de yogalevensstijl hebben en regelmatig studeren met hun leraren. We zijn ervan overtuigd dat je zult genieten van hun vriendelijke, professionele en state-of-the-art kennis.

 

Voor prijzen: klik hier.
 
Heb je interesse: stuur dan een mailtje naar [email protected]