Coaching

Soms willen we stilstaan bij waar het werkelijk om gaat in het leven. Door de tijd te nemen om bewuste keuzes te maken, zowel op het gebied van werk als privé en door aandacht te besteden aan hoe we optimaal in balans kunnen komen, krijgt ons leven een nieuwe wending en nieuwe vooruitzichten. Zo kunnen we weer op een authentieke manier leiding geven aan onszelf en daardoor ook aan anderen.

 

 

Personal coaching
Persoonlijke coaching bestaat uit ondersteuning bij vraagstukken in uiteenlopende situaties op het werk of in je persoonlijk leven.  

 

Iets nieuws doen is per definitie ongemakkelijk. Of het levert soms zelfs angst, schuldgevoelens of schaamte op. Vaak wachten we daarom tot we niet meer bang zijn om iets te doen. Of we wachten (te) lang, en het lichaam trekt aan de noodrem. 

Kortom: wacht niet te lang en ga op zoek naar jouw authentieke verlangen.

Authentiek gedrag is gedrag dat voortkomt uit je echte ik, in plaats van uit je ego. Ego-gedrag heeft veelal te maken met je aanpassen aan wat er van je verwacht wordt, of met je overlevingsstrategieën. Dit levert meestal vroeg op laat spanningen op en de wens op het anders te doen. 

Ik help je niet van je angst af maar help je wel om de moed te vinden om het anders te doen. Ik help je om blokkades te overwinnen, je mogelijkheden te benutten en doelen te realiseren. 
Je leert je verborgen potentieel te benutten en te gaan staan voor wat jij te brengen hebt. Dat maakt je wendbaarder, effectiever en meestal ook blijer. 

 

Je kunt bij De Yoga Studio, bij mij, Fieke Klaassen, terecht voor personal coaching.

 


Over Fieke Klaassen

“Ik word blij wanneer mensen weer in verbinding zijn met zichzelf. Dat ze ten volste ervaren wie ze zijn, wat ze willen en vandaaruit stappen kunnen zetten.”

 

Rode draad door mijn leven is de liefde voor persoonlijke- en daarmee ook professionele ontwikkeling. Na een oorspronkelijke start als sales- en marketingprofessional in de hospitatlity en farmaceutische branche, ben ik na een aantal  ingrijpende gebeurtenissen in mijn eigen leven, via field-training en coaching terecht gekomen in “trainersland”.
Ik begeleid  als trainer en coach individuen, teams en organisaties op het raakvlak van persoonlijk leiderschap en spiritualiteit. Dat doe ik vanuit mijn eigen praktijk maar ook voor andere opdrachtgevers.

Coaching Fieke Klaassen Eindhoven.png


De wens om meer lichaamsgericht te kunnen werken in deze trajecten deed mij ruim 10 jaar geleden besluiten om een yogaopleiding te volgen.
Van het een kwam het ander en tegenwoordig ben ik naast trainer en coach nu ook mindfulness trainer, studiomanager van De Yoga Studio Eindhoven. en geef ik ook nog steeds enkele yogalessen. 

 

Omdat ik in mijn begeleiding graag op een diepere laag werk dan enkel kennis en vaardigheden volg ik met regelmaat opleidingen gericht op de meer westerse psychologie en het identiteitsniveau.
Zoals bijvoorbeeld: Systemisch werken, Familie- en organisatieopstellingen, Karakterstructuren en persoonlijkheidstypologieën, NLP, en Transactionele Analyse.
Ik leer en ontwikkel mijzelf nog steeds door deelnemer te zijn  in verschillende intervisie groepen en ontvang met regelmaat supervisie.

 

Ik beschik dus over een brede toolkit aan werkvormen waaruit ik kan putten op de mooiste reis van je leven!

 

Neem contact op voor een vrijblijvende intake, dan onderzoeken we gezamenlijk je vragen en behoeften en stellen we vast of we een ‘klik’ hebben.