Coaching

Wij zijn op zoek naar “proefkonijnen”

 

In het kader van de opleiding “De Maskermaker” zijn wij, Annerose en Fieke, op zoek naar oefen-cliënten.
Een mooie (gratis) kans voor als jij wilt onderzoeken tegen welke patronen jij aanloopt en hoe die jou belemmeren. Zodat je vervolgens met meer inzicht en hernieuwde energie stappen kunt zetten.

De Maskermaker is een verdiepingsopleiding op het gebied van systemisch werken (familie- en organisatieopstellingen), welke Annerose en Fieke Klaassen op dit moment volgen bij Phoenix Opleidingen in Utrecht.

 

 

Over maskers en karakterstructuren
Iedereen heeft in zijn leven, als reactie op waar hij/zij mee geconfronteerd werd, zijn maskers (karakterstructuren) gevormd. Een karakterstructuur bepaalt hoe je in het leven staat. Het is een combinatie van een mentale, sociale en lichamelijke houding. Er zijn zes “basisstructuren” of maskers te onderscheiden.

In de opleiding “De Maskermaker” leren we cliënten te begeleiden vanuit het perspectief van deze maskers en kunnen we hen op die manier meer vrijheid van handelen laten ervaren.

 

 

Voor wie
In wezen kun je met iedere vraagstelling bij ons terecht. Je merkt bijvoorbeeld dat je steeds tegen dezelfde soort lastige situaties aanloopt en niet echt weet hoe dit komt of dat je niet weet hoe je dit mogelijk anders zou kunnen aanpakken.

 

Bijvoorbeeld:
“Ik merk dat ik mij onzeker voel in mijn werk en niet zo goed weet wat ik wil”

“In vergaderingen vind ik het lastig om mijn mening naar voren te brengen. Terwijl anderen dit heel makkelijk doen”.

"In mijn partnerrelatie vind ik het lastig om echt verbinding met elkaar te maken. Naar de buitenkant hebben we een perfect gezinsleven maar aan de binnenkant knaagt het”.

 

 

Over Annerose en Fieke

“Wij worden blij wanneer mensen weer in verbinding zijn met zichzelf. Dat ze ten volste ervaren wie ze zijn, wat ze willen en vandaaruit stappen kunnen zetten.”

 

Na jarenlang actief te zijn geweest in de zakelijke dienstverlening begeleiden zij nu vanuit hun eigen praktijk mensen, teams en organisaties in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ze werken met een ervaringsgerichte aanpak.

 

 

Praktische info
-        De eerste sessie is gratis. Wil jij daarna graag verder dan bieden wij je die sessies aan tegen een gereduceerd tarief

-        Periode eerste sessie: heden t/m eind augustus

-        Waar: de sessie vindt plaats in Strijp (in de studio of in de praktijk) en duurt 1,5 uur

-        Let op: slechts 2 (gratis) plekken beschikbaar. Wie het eerst komt wie het eerst maalt

-        Heb jij interesse en wil jij een afspraak maken, stuur dan een mailtje naar: [email protected]
Dan neemt Annerose of Fieke contact met je op om een afspraak in te plannen.

 

We horen graag van je.

 

Warme groet, Annerose en Fieke.