Coaching

Soms willen we stilstaan bij waar het werkelijk om gaat in het leven. Door de tijd te nemen om bewuste keuzes te maken, zowel op het gebied van werk als privé en door aandacht te besteden aan hoe we optimaal in balans kunnen komen, krijgt ons leven een nieuwe wending en nieuwe vooruitzichten. Zo kunnen we weer op een authentieke manier leiding geven aan onszelf en daardoor ook aan anderen.

 

Personal coaching
Persoonlijke coaching bestaat uit ondersteuning bij vraagstukken in uiteenlopende situaties op het werk of in je persoonlijk leven.  

 

Iets nieuws doen is per definitie ongemakkelijk. Of het levert soms zelfs angst, schuldgevoelens of schaamte op. Vaak wachten we daarom tot we niet meer bang zijn om iets te doen. Of we wachten (te) lang, en het lichaam trekt aan de noodrem. 

Kortom: wacht niet te lang en ga op zoek naar jouw authentieke verlangen.

Authentiek gedrag is gedrag dat voortkomt uit je echte ik, in plaats van uit je ego. Ego-gedrag heeft veelal te maken met je aanpassen aan wat er van je verwacht wordt, of met je overlevingsstrategieën. Dit levert meestal vroeg op laat spanningen op en de wens om het anders te doen. 

Ik help je niet van je angst af maar help je wel om de moed te vinden om het anders te doen. Ik help je om blokkades te overwinnen, je mogelijkheden te benutten en doelen te realiseren. 
Je leert je verborgen potentieel te benutten en te gaan staan voor wat jij te brengen hebt. Dat maakt je wendbaarder, effectiever en meestal ook blijer. 

 

Je kunt bij De Yoga Studio, bij mij, Fieke Klaassen, terecht voor personal coaching.

 


 "Waar loop je tegenaan? Deel het me ons, dan onderzoeken we gezamenlijk je vragen en behoeften en stellen we vast of we een "klik" hebben.

Dat doen we met liefde en kosteloos."


 Wie is Fieke Klaassen
Tarieven en vergoeding coaching 

Neem contact op voor de eerste kennismaking