Vitaliteit op het werk

Een prettige samenwerking voor werknemer én werkgever bepaalt het succes van veel organisaties. Wie werk en leven op een gebalanceerde manier met elkaar weet te combineren, blijft gezond en productief, is flexibel en blijft zich door ontwikkelen. Hecht u als werkgever waarde aan het welzijn, de vitaliteit en de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van uw medewerkers?
Dan is De Yoga Studio Bedrijfsyoga of mindfulness interessant voor u in de preventieve én curatieve sfeer.

 

De Yoga Studio Eindhoven en alle betrokken (yoga en/of mindfulness) leraren zijn als school en persoonlijk gecertificeerd door de Yoga Alliance.
Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat uw medewerkers kwalitatieve instructies krijgen van kwalitatief opgeleide leraren die yoga of mindfulness als leefstijl hebben geadopteerd. Zij weten hoe zij een veilige, plezierige en verantwoorde omgeving kunnen creëren voor uw medewerkers.

 

In onze Bedrijfsyoga combineren wij beproefde yogaposes en professionele kennis uit de Ashtanga Yoga-traditie, Yin Yoga, Easy Flow Yoga en uiteenlopende meditatietechnieken om via fysieke oefeningen, ademhalingstechnieken en innerlijke bezinning tot resultaat te komen.

 

U kunt gebruik maken van de voordelen van yoga op het werk op verschillende manieren:

  • U kunt ervoor kiezen om een of meerdere keren per week door De Yoga Studio een les op uw locatie te laten verzorgen.
  • We bieden ook de mogelijkheid om (eventueel in combi met uw eigen locatie) tegen een gereduceerd tarief een bedrijfs lidmaatschap af te sluiten voor uw medewerkers waarna zij zelf kunnen deelnemen aan een les naar keuze op een van onze locaties. 
  • We verzorgen workshops of break-out sessies tijdens vergaderingen, meerdaagse trainingen of kick-off meetings.

 

Samen met u zorgen wij graag voor gezonde, geinspireerde mensen die hoofd, hart en handen weten te verbinden.

Wij horen graag uw wensen zodat wij voor u een voorstel op maat kunnen maken.

 

Aarzelt u niet om vandaag nog contact met ons op te nemen: info@deyogastudio.nl of bel ons :040-293 29 99.

 

Tot horens!

Warme groet,

 

Het team van De Yoga Studio