Voordelen van Yoga

De redenen waarom mensen met yoga beginnen, zijn zeer divers en de voordelen die yoga biedt zijn eindeloos. Misschien heb je meer innerlijke rust nodig, wil je soepeler of flexibeler worden, wil je meer energie, wil je sterker worden, een betere gezondheid hebben of wil je gewoon nieuwe en gelijkgestemde mensen leren kennen? Om welke reden je ook aan yoga begint, het is altijd een goede! Daarnaast ervaar je ook de andere voordelen, dus wees welkom!

 

De Yoga Studio is een yogaschool waar geïnteresseerde yogi's het de mogelijkheid krijgen om op hun eigen manier aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken.

 

We denken dat de fysieke groei begint door goed onderwezen asana-lessen door leraren met een gedegen kennis van techniek en alignment, evenals diepgaande ervaring in het onderwijzen van aanpassingen voor verschillende lichamen en hoe op een ondersteunende manier met de ademhaling te werken. Vaak wordt het lichaam de manier voor veel beoefenaars om hun relatie met yoga te beginnen.

 

Een sterk en flexibel lichaam opent de mogelijkheden om comfortabeler te zitten in een zittende positie waar de rust en het mentale aspect van de yoga beoefening toegankelijker en duidelijker worden. De beofening van (asana's) yogahoudingen is om voor onze "tempel' te zorgen van waaruit we ons leven leiden. Hier creëren we ruimte voor zowel activiteit, rust en herstel.

Door de lessen en de yogabeoefening raak je ook bekend met de manier waarop de geest werkt en geeft het ons de gelegenheid om de meditatieve ontmoeting met onszelf te verdiepen.

 

Yoga is een fantastische methode om gezondheid te ontwikkelen, zowel in het lichaam als in de geest. Je kunt yoga ook zien als een oefening voor je persoonlijke en emotionele groei. Wij geloven dat de spirituele bijdrage die yogabeoefening geeft zich automatisch ontwikkelt door het werk van de studenten samen met andere toegewijde beoefenaars en authentieke, ondersteunende leraren.

We bieden een community waar de omstandigheden worden geboden om deze magie te laten gebeuren.