Wie ben ik

Fieke Klaassen

“Ik word blij wanneer mensen weer in verbinding zijn met zichzelf. Dat ze ten volste ervaren wie ze zijn, wat ze willen en vandaaruit stappen kunnen zetten.”

 

Rode draad door mijn leven is de liefde voor persoonlijke- en daarmee ook professionele ontwikkeling. Na een oorspronkelijke start als sales- en marketingprofessional in de hospitatlity en farmaceutische branche, ben ik na een aantal  ingrijpende gebeurtenissen in mijn eigen leven, via field-training en coaching terecht gekomen in “trainersland”.
Ik begeleid  als trainer en coach individuen, teams en organisaties op het raakvlak van persoonlijk leiderschap en spiritualiteit. Dat doe ik vanuit mijn eigen praktijk maar ook voor andere opdrachtgevers.

Coaching Fieke Klaassen Eindhoven.png


De wens om meer lichaamsgericht te kunnen werken in deze trajecten deed mij ruim 10 jaar geleden besluiten om een yogaopleiding te volgen.
Van het een kwam het ander en tegenwoordig ben ik naast trainer en coach nu ook mindfulness trainer, studiomanager van De Yoga Studio Eindhoven. en geef ik ook nog steeds enkele yogalessen. 

 

Omdat ik in mijn begeleiding graag op een diepere laag werk dan enkel kennis en vaardigheden volg ik met regelmaat opleidingen gericht op de meer westerse psychologie en het identiteitsniveau.
Zoals bijvoorbeeld: Systemisch werken, Familie- en organisatieopstellingen, Karakterstructuren en persoonlijkheidstypologieën, NLP, en Transactionele Analyse.
Ik leer en ontwikkel mijzelf nog steeds door deelnemer te zijn  in verschillende intervisie groepen en ontvang met regelmaat supervisie.

 

Ik beschik dus over een brede toolkit aan werkvormen waaruit ik kan putten op de mooiste reis van je leven!

 

Neem contact op voor een vrijblijvende intake, dan onderzoeken we gezamenlijk je vragen en behoeften en stellen we vast of we een ‘klik’ hebben.


Over personal coaching
Tarieven en vergoeding