Kennismaken systemisch werken

Tijdens de workshop KENNNISMAKEN MET SYSTEMISCH WERKEN laten we je kennismaken met de belangrijkste principes van systemisch werken. We maken gebruik van het zogeheten "wetende veld" waarin we allen met elkaar zijn verbonden. We kijken door een systemische bril naar je gezin van herkomst en gaan in het lijf ervaren wat dat betekent voor jouw handelen in het dagelijks leven. (Lees hier nog meer over systemisch werken).

 

Ieder mens maakt door zijn geboorte deel uit van een familiesysteem. Zelfs als we het contact hebben verbroken of zijn geadopteerd, dan blijven we onzichtbaar met ons (biologische) systeem verbonden. Het nest waaruit wij komen kan een positieve en negatieve invloed op ons hebben. Het werkt zelfs door en over generaties heen. 


Systemische werken kijkt naar de dynamieken en maakt de verstrikkingen en bindingnen met andere leden zichtbaar en daardoor voel je je vrijer om je eigen weg in het leven te gaan en je verlangen te volgen.

Ons diepe verlangen heeft veel te vertellen waar we zo naar op zoek zijn en wat we heel graag echt willen.

 

Vaak durven en kunnen we ons niet echt goed verbinden met ons verlangen. We blijven zoeken en steeds komen we terugkerende patronen of thema's tegen die ons weerhouden om bij ons verlangen te komen.

 

Met een systemische bril kijken naar deze dynamieken en deze lijfelijk ervaren in een (familie) opstelling kan veel helderheid geven.

Je hoeft geen ervaring te hebben met systemisch werken om deel te nemen.

Iedereen met een open mind is van harte welkom!

 

Het leven wordt voorwaarts geleefd maar achterwaarts begrepen.
Søren Kierkegaard

 


 

PRAKTISCHE INFO
 
Data en tijd

Zondag 28 januari
Tijd: 13.30-16.30 uur

 

Prijs:

35,-

Bovenstaande bedragen zijn inclusief koffie en thee en lichte snack

 

Begeleiders:       

Fieke Klaassen 

 

Aanmelden:
Maak je online account aan, surf naar tabje events en boek je plek.