Kennismaken systemisch werken

We willen graag leven in vrijheid en verbinding met ons zelf en met de wereld om ons heen. Ons diepe verlangen heeft veel te vertellen waar we zo naar op zoek zijn en wat we heel graag echt willen. Vaak durven en kunnen we ons niet echt goed verbinden met ons verlangen. We blijven zoeken en steeds komen we terugkerende patronen of thema's tegen die ons weerhouden en achterwaarts trekken om bij ons verlangen te komen.

 

Het is belangrijk om het leven achterwaarts te begrijpen om het voorwaarts te kunnen leven.

 

Ieder mens maakt door zijn geboorte deel uit van een familiesysteem. Zelfs als we het contact hebben verbroken of zijn geadopteerd, dan blijven we onzichtbaar met ons (biologische) systeem verbonden. Het nest waaruit wij komen kan een positieve en negatieve invloed op ons hebben. Het werkt zelfs door en over genertaties heen. 
Systemische werken kijkt naar de dynamieken en maakt de verstrikkingen en bindingnen met andere leden zichtbaar en daardoor voel je je vrijer om je eigen weg in het leven te gaan en je verlangen te volgen.

 

Tijdens de workshop KENNNISMAKEN MET SYSTEMISCH WERKEN laten we je kennismaken met de belangrijkste principes van systemisch werken en maken we gebruik van het zogeheten "wetende veld" waarin we allen met elkaar zijn verbonden. We kijken door een systemische bril naar je gezin van herkomst en gaan in het lijf ervaren wat dat betekent voor jouw handelen in het dagelijks leven. (Lees hier nog meer over systemisch werken)


 

PRAKTISCHE INFO
 
Data en tijd
Zondag 16 april

Tijd: 13.00-16.00 uur

 

Prijs:

25,-

Bovenstaande bedragen zijn inclusief koffie en thee en lichte snack

 

Begeleiders:       

Fieke Klaassen 

 

Aanmelden:
Maak je online account aan, surf naar tabje events en boek je plek.