Opleidingen

Sinds 2008 kun je bij De Yoga Studio terecht voor verschillende gecertificeerde yoga teacher trainingen.

 

De Yoga Studio is een door Yoga Alliance geregistreerde yogaschool (RYS #39132). De yoga opleidingen zijn  goedgekeurd op het RYS 200 level. Dat betekent dat je na succesvolle afronding van de yoga teacher training een aanvraag kunt indienen bij Yoga Alliance als Registered Yoga Teacher (RYT-200)*. Deze registratie geldt als internationaal erkend kwaliteitskeurmerk voor yogadocenten. Je kunt ons YA-profiel HIER vinden.

 

De Yoga Studio is een CRKBO geregistreerde instelling. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

 

In onze opleidingen is er behalve voor kennis, vaardigheden en het docentschap ook veel aandacht voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Jijzelf bent het belangrijkste instrument. De docenten die de opleiding geven zijn (yoga)docenten met jarenlange lesgeef ervaring en hebben daarnaast vaak een professionele achtergrond in persoonlijke ontwikkeling.

Zij kennen het belang van een eigen dagelijkse yoga beoefening en dat proef je dan ook zeker in de kennis en liefde voor yoga die zij aan jou overbrengen. Gegrond met aandacht voor de spirituele aspecten.

Wij werken met kleine groepen (max 16 deelnemers) zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.

 

De Yoga studio en het STAP bugdet.

 

 

aanbod OPLEIDINGEN 2023-2024