Testimonials

MiekeMieke Schouwink

Na mijn eerste les in De Yoga Studio wist ik meteen: dit past bij mij. De power van de yogahoudingen aan de ene kant en aan de andere kant de voeding voor de geest, focus op de ademhaling. Jarenlang heb ik allerlei verschillende sporten beoefend maar daar ging het dan meer om het fysieke aspect, terwijl er bij yoga balans is (ontstaat) tussen lichaam en geest. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam.

Op de mat voel ik hoe ik in mijn lijf zit. De ene keer is mijn energieniveau hoog en gaat de practice soepel. Terwijl een andere dag een houding voelt alsof ik deze voor het eerst beoefen en gaan mijn gedachten alle kanten op. Focussen op mijn ademhaling helpt dan om los te laten en het te nemen zoals het op dat moment is. Dat maakt je ook zachter van binnen.

Ik heb yoga op al heel wat mooie plekken beoefend; in een kleine studio met uitzicht op de stromende Ganges rivier, op grote hoogte in Kashmir, in de Sinaï woestijn, in Mysore. Heerlijk om de dag zo te beginnen en dan maakt het niet uit dat het voor dag en dauw is. Je neemt de heerlijke energie mee de dag in.

Veel bijzondere yogamomenten heb ik mogen ervaren en daarbij komt ook het moment van yoga tijdens mijn zwangerschap, op de mat met een nieuw leven in mijn buik. De houdingen weliswaar aangepast maar toch in goede flow en de focus op de ademhaling die mij heeft geholpen tijdens de bevalling. Eigenlijk is het moeilijk om mijn yoga-ervaring in een klein stukje te verwoorden. Het is een gevoel en veel meer dan alleen de practice in de studio. Je plukt er ook de vruchten van buiten de studio in je dagelijks leven.

Wat ben ik blij dat ik jaren geleden de keuze heb gemaakt om De Yoga Studio op te zoeken. De juiste keuze op het juiste moment!

 


taraneh entezamiTARANEH ENTEZAMI

Op advies van een vriendin heb ik in 2014 een proefles bij De Yoga Studio gedaan. Sindsdien is yoga een onderdeel van mijn leven geworden. De hartverwarmde omgeving laat de studenten hier snel thuis voelen wat ik persoonlijk heel erg belangrijk vind. De juiste begeleiding van de ervaren docenten heeft mij geholpen om mijzelf verder te ontwikkelen in Ashtanga Yoga. Door de juiste ademhaling en het bewustzijn heb ik een innerlijke rust gevonden wat een verrijking voor mijn leven is. Ik ben zowel lichamelijk als geestelijk sterker geworden. Het is een grote aanwinst dat wij het laatste jaar workshops van ervaren en gecertificeerde yogadocenten krijgen.

"Breathe, relax and be present" is zeker in De Yoga Studio te vinden!