Toelating en inschrijving Yin Yoga Opleiding

TOELATING

 

Deze training is bedoeld voor studenten die al minstens een half jaar yoga beoefenen en hun begrip van deze (spirituele) practice willen verdiepen. Studenten hoeven geen ervaring te hebben met (Yin) Yoga bij aanvang van de opleiding.
Je hoeft geen yogaleraar te zijn of de ambitie te hebben er een te worden, maar er wordt van je verwacht dat je een passie voor yoga hebt.

 

Wel raden we je aan om gedurende de opleiding (of voorafgaand aan je inschrijving) minimaal 1 keer in de week een yin yoga les te volgen.

 

 INSCHRIJVEN

Je kunt je volledig ingevulde inschrijfformulier (inclusief algemene voorwaarden) samen met een pasfoto opsturen naar:

De Yoga Studio
t.a.v. Fieke Tils
Scherpakkerweg 9c
5616 HP Eindhoven

 

Dit mag ook per email naar [email protected]. Vermeld dan s.v.p. in je onderwerp "inschrijfformulier Yin Yoga Opleiding + je naam".

 

AANBETALING
Pas als we je volledig ingevulde inschrijfformulier hebben ontvangen en je aanbetaling hebben ontvangen, is je plek definitief gereserveerd.

 

VRAGEN

Natuurlijk mag je contact met ons op nemen want we kunnen ons voorstellen dat je nog wel wat vragen hebt. Dit kan per email aan: [email protected] of bel even op werkdagen tijdens kantooruren. Ons telefoonnummer is 040 - 293 29 99.