Voetreflexelogie

In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.


Westerse voetreflex massage
In het westen wordt voetreflex massage sinds 150 jaar toegepast. Men behandelt in het westen enkel de voeten met een speciale duimtechniek. Het voordeel is dat men de zones zeer nauwkeurig kan behandelen. Het nadeel is dat de grote belasting die op het duimgewricht wordt gelegd, een overbelasting van het gewricht kan veroorzaken.

Chinese voetreflex massage
De chinezen werken met totaal andere massage technieken: ze gebruiken glijdende technieken, waarbij ze hun lichaamsbeweging gebruiken om druk uit te oefenen. Hun handen zijn hierbij volkomen ontspannen, er is geen overbelasting van welk gewricht dan ook. Bovendien masseren ze meer dan alleen de reflexzones op de voeten, ze masseren ook de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en knieën.


De combinatie van beide systemen biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.
Voetreflextherapie is niet alleen een effectieve behandelmethode van vele klachten, maar kan ook heel ontspannend en prettig zijn.

Mariette Hubers,
yogi bij De yoga Studio en bezig met een opleiding tot voetreflextherapeute is het in kader van haar opleiding op zoek naar geinteresseerden die zij tegen een gereduceerd tarief (normaal betaal je 60 euro voor een behandeling van een uur) een ontspanningsmassage mag aanbieden.

Voor 40 euro mag je je voeten een uur lang overdragen aan haar vertrouwde handen. Lijkt dat je wat?

Dit zijn de data waarop Mariette in De Yoga Studio aanwezig is om je een voetreflex massage te geven:
(Tijdstippen behandeling 16.30  / 18.00 / 19.30 / 20.45, behandeling duurt een uur).

 

 

Maandag 8 juni 

Maandag 6 juli  

 

Reserveer je plekje door: een mail te sturen naar [email protected] met daarin je voorkeur voor dag en tijd en reken de behandeling af door hem online in je winkelmandje te leggen en af te rekenen.

• Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
• Prijswijzigingen voorbehouden
• Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt de behandeling in rekening gebracht.