Yoga teacher training 2021

Sinds 2008 kun je bij De Yoga Studio terecht voor verschillende gecertificeerde yoga teacher trainingen.

 

De Yoga Studio is een door Yoga Alliance geregistreerde yogaschool (RYS #39132). De yoga opleidingen zijn  goedgekeurd op het RYS 200 level. Dat betekent dat je na succesvolle afronding van de yoga teacher training een aanvraag kunt indienen bij Yoga Alliance als Registered Yoga Teacher (RYT-200)*. Deze registratie geldt als internationaal erkend kwaliteitskeurmerk voor yogadocenten. Je kunt ons YA-profiel HIER vinden.

Sinds 2021 zijn onze opleidingen ook erkend door het CRKBO (centraal register kort onderwijs).

 

Ook in 2021 start er weer een Yin Yoga teacher training en een Ashtanga vinyasa Yoga teacher training.

 


Vraag je studiegids aan opleidingen yogadocent

ONTVANG DE UITGEBREIDE STUDIEGIDS 

 

In onze opleidingen is er behalve voor kennis, vaardigheden en het docentschap ook veel aandacht voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Jijzelf bent het belangrijkste instrument. De docenten die de opleiding geven zijn (yoga)docenten met jarenlange lesgeef ervaring en hebben daarnaast vaak een professionele achtergrond in persoonlijke ontwikkeling.

Zij kennen het belang van een eigen dagelijkse yoga beoefening en dat proef je dan ook zeker in de kennis en liefde voor yoga die zij aan jou overbrengen. Gegrond met aandacht voor de spirituele aspecten.

Wij werken met kleine groepen (max 16 deelnemers) zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.

 

 

Kom meer te weten over de Yin Yoga opleiding die in juni 2021 start of over de Yang Yoga opleiding die in april 2021 van start gaat.