Ontdek de kracht van familie opstellingen en systemisch werken

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in deze terugkerende patronen en je bewust te worden van jouw plek binnen een systeem. Welk systeem dan ook, en je verhouding met de andere elementen in dat systeem.

 

Het uitgangspunt bij systemisch werk is dat we allemaal zijn gevormd door de dynamiek van het systeem waarin we in zijn opgegroeid, het oorspronkelijke gezin dus. Als kind overleven we door al op hele jonge leeftijd af te stemmen op de norm van de omgeving. We zijn tenslotte nog heel klein en zogezegd overgeleverd aan het systeem waarin we terecht komen. In deze fase van overleven verbinden we ons met wat gewenst is en splitsen we af van wat er niet mag zijn.

 

Zo vinden veel van onze onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid.

 

Fieke Klaassen en Annerose Büchel Van Steenbergen  verzorgen op vrijdag 15 oktober in De Yoga Studio in Eindhoven en opstellingendag.

 

Meer informatie systemisch werken Eindhoven
Voor meer informatie over systemisch werken of om gelijk je plek te reserveren klik hier.

 

Ook als jij geen vraag hebt, geen problemen ervaart maar enkel nieuwsgierig bent en open-minded ben je van harte welkom om een te komen kennismaken.