nieuws

 

WAUW! Met het nieuwe jaar net van start hebben we heel veel nieuws voor je in petto. Hieronder een short-list.....
En What's in a name (vanaf binnenkort veranderd de naam van poweryoga naar vinyasa flow. We zullen dan voortaan onderscheid maken tussen level I en II. (resp Basic Power Yoga en Power Yoga Regulier).

Deze lessen zijn nog steeds gebasseerd op het verbinden van adem en beweging, dus behalve de naam verandert er niet zoveel. We merkten alleen dat de naam niet meer helemaal de lading dekte (en misschien zelfs afschrikt) dus vandaar tijd voor een nieuw jasje....

 


Nieuwe lessen:

 • EARLY MORNING YOGA:
  Vanaf januari kun je op maandag, woensdag en vrijdag terecht voor early morning yogalessen. We starten om 06.30 uur. WAT HALF ZEVEN? MHH, Yep, als dat te vroeg is: tot 07.45 uur kun je aansluiten, zo lang je maar klaar bent (self-pratice onder begeleiding van een docent) om 08.45 uur.


 • VINYASA FLOW (level II)
  Vanaf dinsdag 5 februari kun je ook op dinsdag om 19.00 uur terecht voor een heerlijke vinyasa flow les (zeg maar voorheen de power yoga regulier). Een les dus voor de (licht) gevorderde yogi.


 • YIN & YANG YOGA
  Vanaf dinsdag 5 februari 4 weekse intro cursus Yin & Yang Yoga: dinsdagen 5, 12, 19 en 26 februari 20.30-21.45 uur (ook als je al lid bent, graag wel vooraf aanmelden!).
  Vanaf dinsdag 6 maart staat deze dan vast op het rooster en kun je als onderdeel van je lidmaatschap ook aan deze les deelnemen.
  Vanaf donderdag 7 februari starten we weer met een ochtendles (09.00-10.15 uur). Al het goede van een flow les (kracht en stabiliteit) gecombineerd met een yin practice (rust, flexibiliteit en ontspanning). Een goed begin van de dag!

 • VINYASA FLOW (level I)
  Vanaf zondag 27 januari starten we met een 4 weekse intro cursus van 09.30-10.45 uur. Als je al lid bent kun je aansluiten (voordeeltarief). Vanaf zondag 24 februari komt deze les vast op het rooster en kun je op zondag afwisselend bij Fieke of Inge aansluiten voor een heerlijke flow les. Uitstekend geschikt voor beginners/licht gevorderde yogi's.


 • TECHNIEK LES
  Ook op zondag ochtend: 1x in de maand. Stil staan bij vragen als: hoe open ik mijn heupen meer, wat kan ik doen als ik pijn in mijn knie heb, ik wil graag de hoofdstand leren. Hoe doe ik jump trought, jump back. We zullen zorgen dat we lekker warm zijn voordat we bezig gaan met het workshop-achtig gedeelte van de les. Geschikt voor de iets meer gevorderde yogi. (2-3 maanden dynamische yoga ervaring). De eerstvolgende is op vrijdag 15 maart 17.00-18.30 uur. Aansluitend zorgen wij voor een kleine snack!
  Ook als je geen lid bent van De Yoga Studio kun je deelnemen, stuur ons even een berichtje info@deyogastudio.nl


 • MEDITATIE/MINDFULNESS LES
  Vanaf dinsdag 29 januari  (19.00-20.00 uur) start een nieuwe lessenserie van 8 weken. 
  Je kunt deelnemen voor 1 of meerdere lessen maar raden je aan te proberen alle 8 weken aanwezig te zijn.
  Is onderdeel van je reguliere lidmaatschap en geldt als een les.


 • RESTORATIVE YOGA
  Een keer in de maand zal Nicole ipv een YIn Yoga op zondag een Restorative Yoga verzorgen.

 

 

MINI-RETREAT- VIER DE LENTE

Noteer vrijdag 5 t/m zondag 7 april in je agenda als je ME-TIME in je agenda wilt reserveren. Een heerlijke weekend weg in het zuid-Limburgse landschap voor heerlijke yoga en meditatie sessies, vegatarische/veganistische maaltijden. Kortom: unplug, refresch en recharge! Sylvia en Fieke leggen je in de watten!

 

 

ONZE NIEUWSBRIEVEN


28 MAART 2018: HET 8 VOUDIGE YOGA PAD

 

APRIL 2018: NIEUWSBRIEF VOORJAAR 2018

13 APRIL 2018: HELP ONS MEE KINDERHULP KINDEREN TE HELPEN

 

05 JUNI 2018: BEHIND A HAPPY BUDDHA FACE LIES A DARK SECRET

 

JUNI 2018: NIEUWSBRIEF JUNI 2018

 

SEPTEMBER 2018: NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018

 

FEBRUARI 2019: NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2018 - CAN YOU FEEL IT?