Toelating en inschrijving

TOELATING

Studenten moeten een solide en regelmatige “personal practice” hebben opgebouwd in Ashtanga of andere dynamische vorm van yoga (minimaal 6 maanden) om aan dit programma mee te kunnen doen.
Daarnaast wordt enige basiskennis gevraagd van de volledige Primary Series van Ashtanga Yoga. Dat betekent dat je deze serie minstens een paar keer helemaal gedaan hebt (of half primary t/m navasana) voor aanvang van de opleiding.

Dit is een intensieve opleiding en er wordt van je gevraagd dagelijks of minimaal 3-4 keer in de week, 1 tot 2 uur te besteden aan je yoga practice, gedurende de hele opleidingsperiode. Daarnaast zul je rekening moeten houden met ongeveer 2-5 uur huiswerk per week.


Na de registratie en toelating, zul je voor begin van aanvang van de opleiding nog wat huiswerk moeten verrichten, zoals het lezen van een aantal boeken en het insturen van een persoonlijk boekverslag.

 


INSCHRIJVEN

Je kunt je volledig ingevulde inschrijfformulier samen met een pasfoto en de ondertekende voorwaarden opsturen naar:

De Yoga Studio
t.a.v. Fieke Klaassen
Scherpakkerweg 9c
5616 HP Eindhoven

 

Of per email naar info@deyogastudio. Ze in je onderwerphoofd svp inschrijfformulier asthanga yoga docentenopleiding +je naam.

 


AANBETALING

Pas als we je volledig ingevulde inschrijfformulier hebben ontvangen en je aanbetaling hebben ontvangen, plannen we een intake met je en reserveren we een plekje voor je.
Je plek is pas definitief nadat we je hebben gezien voor een intake en we van beide kanten besloten hebben of deelname aan de ashtanga yoga docenten opleiding op dit moment gepast is.

Mochten we besluiten toch niet met elkaar deze reis te gaan maken dan krijg je je aanbetaling terug.

Natuurlijk mag je contact met ons op nemen want we kunnen ons voorstellen dat je nog wel wat vragen hebt. Dit kan per email aan: [email protected] of bel even op werkdagen tijdens kantooruren. Ons telefoonnummer is 040-293 29 99.