Yoga

Starten met yoga? Nu? 
(Tot 01 juli hoog en droog op ons dakterras, vanaf 01 juli ook weer binnen!)

 

Ja, misschien juist nu wel meer dan ooit! Yoga draagt namelijk bij aan het versterken van je immuunsysteem. Het helpt je om je body en mind gezond te houden.

Yoga is hip! Geen geitenwollen sokken of zweverige types maar down to earth levensgenieters die weten dat Yoga goed is voor body en mind.

Waarom wachten tot een trip naar Ibiza, Bali of ander exotisch oord om daar kennis te maken met Yoga terwijl het ook gewoon in je eigen Eindhoven kan?

Bij De Yoga Studio vind je al het goede van authentieke van yoga in een modern jasje.

We hollen niet achter iedere trend aan maar zijn zeker niet ouderwets. 

 

Met twee sfeervolle ruim opgezette studio’s, een rooftop shala en een uitgebreid lesaanbod is het heerlijk vertoeven bij De Yoga Studio.

 

Bij De Yoga Studio bepaal jij hoe je wilt kennis maken met Yoga op de manier die bij je past.
Bovendien hebben wij jarenlange lesgeefervaring waardoor je professionele begeleiding krijgt van gecertificeerde yogadocenten voor wie yoga meer is dan een sportmomentje.
Niks geen zweverigheid maar down-to-earth yogalessen van yogadocenten met en heel groot yogahart die jouw graag op je yogareis begeleiden.

 

 

Je kunt kiezen uit:

  • eenmalig een gratis proefles*;
  • of in plaats van een gratis proefles: de Introductiekaart:  3 lessen (twee weken geldig) om kennis te maken tegen een speciaal tarief;
  • deelnemen aan één van onze Intro to Yoga cursussen;
  • deelnemen aan één van onze Meet & Greet's.
    * De proefles is gratis indien je na je proefles aansluitend (binnen 8 dagen) je lidmaatschap laat ingaan; in dat geval hoef je geen administratiekosten ad € 15 te betalen

 

Je kunt daarna (of als je toch al weet dat je graag wilt starten) een lidmaatschap afsluiten . En kiest iedere week uit het brede lesaanbod van meer dan 20 lessen. 

 

 

Hoe weet ik welke les bij mij past?
Bij De Yoga Studio kun je kiezen uit verschillende stijlen en levels van intensiteit.
Wij helpen je graag op weg om de juiste keus te maken.
Meer informatie over onze verschillende lessen vind je in onze yogaroutemap.

 


Ja, ik wil starten met Yoga bij De Yoga Studio

Wil je starten met (een gratis proefles) yoga bij De Yoga Studio? LEUK!

 

Je (gratis) proefles kun je hier aanvragen. Na je berichtje nemen we dan contact met je op om een les voor je in te plannen.

 

Je kunt het ook helemaal zelf regelen. Let op: behalve het aanschaffen van een trial card, moet je ook nog een plek reserveren in een les naar voorkeur.

Zonder die reservering, kun je ivm covid-19 maatregelen NIET deelnemen aan een les.


Heb je al ervaring en wil je met een level 2 of 3 les meedoen, neem dan even contact met ons op.

 
Voor meer of andere vragen kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen: [email protected] of 040-293 29 99.