Jasper Jansen

Mijn naam is Jasper Jansen.

 

Mijn passie is mensen helpen om fysiek en mentaal lekker in hun vel te zitten.
Dit doe ik door de kennis te combineren van mijn 17+ jaar als fysiotherapeut en manueel therapeut, en mijn jarenlange ervaring als kundaliniyogaleraar, coach en trainer. 

 

Het combineren van het fysieke met het mentale is zeer krachtig. Want positieve verandering komt vaak niet voldoende als we deze los van elkaar benaderen. De geest en het lichaam is namelijk niet los van elkaar te zien. Het is een geheel.

En als we aan beide werken, dan hebben kunnen we ons mooiste leven leiden. Een sterk fysiek lichaam geeft ons de mogelijkheid om speels door het leven te bewegen, het is ons mooiste instrument, en leren hoe we goed voor ons fysieke lichaam zorgen is een must. Gaat het minder goed met je fysieke lichaam? Dan zal het mentaal ook minder goed met je gaan. Een sterke vrije geest geeft je de mogelijkheid om met een frisse blik en vol creatieve energie in het leven te staan. Als je oude energie loslaat die je niet meer nodig hebt, dan houd je energie over om de uitdagingen aan te gaan die nu voor je staan, en om te genieten van het leven. Het leren van een dagelijkse beoefening voor je lichaam en je geest, geeft je de vrijheid om een leven te leiden dat bij je past. 

 

Mensen hierin te ondersteunen is mijn passie. Het is prachtig om te zien als mensen fysiek en mentaal tot leven komen.

 

In De Yoga Studio geef ik donderdag avond van 19.00-20.10 uur kundalini yoga les.