Nieuwsbrief mei 2020

 

 

View this email in your browser
De Yoga Studio
Ultimate bliss to go! Online (LIVE) yogalessen. GRATIS kinderyoga les, Yogadocent worden, recept vegan bananenbrood
In deze nieuwsbrief hopen wij je te blijven inspireren en voorzien van leuke yoganieuwtjes tijdens deze onwerkelijke tijden.
Zo lees je in deze nieuwsbrief meer over ons online (LIVE) lesaanbod, kunnen de jongsten onder ons op yoga avontuur in quarantaine gebied met een GRATIS kinderyogales, vind je een lekker vegan recept voor bananenbrood en nog veel meer.

We hopen natuurlijk dat je nog gezond bent en zijn vooral heel dankbaar dat zoveel van jullie ons nog steeds weten te vinden en online (LIVE) yoga bij ons blijven volgen.

Het liefst zien we je natuurlijk binnenkort weer in De Yoga Studio maar tot die tijd voor "computer yoga", zoals sommigen het noemen :-)

Maar wat is nou Yoga nou eigenlijk echt?
Tegenwoordig lijkt iedereen aan Yoga te doen. Je schoonmoeder heeft het er misschien wel eens over gehad, ook je buurman die hardloopt zei yoga te doen als warming-up. De lokale sportclubs bieden tegenwoordig yoga aan, kortom yoga is hot en happening en daarmee ook een gemeengoed en containerbegrip geworden.
Waar hebben mensen het nou over als ze het over yoga hebben en wat is yoga voor jou? 
Lees hier verder>>

Zorg goed voor jezelf en anderen en tot hopenlijk binnenkort (online).

 
Stay healthy, we're in this together

Fieke en het team van De Yoga Studio
 
Online (LIVE) Yoga, stay healthy

"Naast yogajuffen zijn we nu ineens ook camera en geluid-technici. Achter de schermen werken wij op dit moment har(d)t aan ons aanbod online yogalessen. 
Vanaf morgen kun jij vanuit je eigen vertrouwde omgeving onze online yogalessen volgen. Op die manier hopen wij bij te dragen aan je fysieke, mentale en geestelijke gezondheid".

Bron: Instagram De Yoga Studio 17 maart 2020


In de tussentijd hebben wij niet stil gezeten. Mede ook dankzij jullie feedback is niet alleen de kwaliteit van onze opnames sterk verbeterd (audio en beeld) maar is ook het LIVE les aanbod uitgebreid.

En door de letterlijk honderden keren al dat jullie onze online lessen bekeken hebben, weten we dat wij op deze manier iets bijdragen aan het welzijn van onze maatschappij.
Van ashtanga, vinyasa, yin yang, yin en restorative yoga, tot yoga nidra, meditaties, bodyscans, ademhalingsoefeningen (soms ook wel pranayama genoemd) en korte tutorials. Nog dagelijks komen er nieuwe lessen bij, dus je hoeft je niet te vervelen.

Ben jij nieuwsgierig naar ons aanbod en wil je graag een les volgen? Lees
hier dan verder en reserveer je plek!

 

Yoga Opleidingen (Yin en Yang)

Sinds 2008 kun je bij De Yoga Studio terecht voor verschillende gecertificeerde opleidingen. 
Wil jij je eigen yogakennis verder verdiepen of heb je misschien de ambitie om je liefde voor yoga over te dragen aan anderen? Aarzel dan niet langer en neem een kijkje in ons
aanbod van gecertificeerde yoga opleidingen.


Persoonlijke ontwikkeling 
In onze opleidingen is er naast  het ontwikkelen en verdiepen van yoga -kennis, -vaardigheden en het -docentschap ook veel aandacht voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Professionele docenten met jarenlange lesgeef ervaring
De docenten hebben jarenlange lesgeefervaring en een professionele achtergrond in persoonlijke ontwikkeling. Zij kennen het belang van een eigen dagelijkse yogabeoefening en dat proef je dan ook zeker in de kennis en liefde voor yoga die zij aan jou overbrengen. Gegrond met aandacht voor de spirituele aspecten.


Kleine groepen
Wij werken met kleine groepen (max 16 deelnemers) zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.

Wil jij meer weten over onze Yin Yoga opleiding die in 2020 start? Lees dan hier snel verder.
Meer informatie over de Yang Yoga opleiding die in maart 2021 van start gaat vind je 
hier.

 

GRATIS les Kinderyoga
Op dit moment zijn onze avonturen beperkt tot onze eigen quarantaine omgeving maar ook daar is heel veel te beleven. Ga jij mee op ontdekkingsreis?

Via
deze link krijg jij toegang tot een gratis online kinderyoga les.

Ben je al lid van De Yoga Studio? Kijk dan ook even bij je eigen "De Yoga Studio" account. Daar vind je de komende tijd nog meer kinderyogalessen. Ook deze lessen zijn, net als alle andere (pre) recorded lessen, gratis en onbeperkt te volgen voor onze leden!

Dus haal je kids achter de iPad vandaan :-) Je kunt niet vroeg genoeg met yoga beginnen. Veel plezier met de lessen!

 
Vegan bananenbrood
De coronatijd is een tijd van rust en onrust, reflectie en bezinning, creativiteit en plannen maken. Maar ook van zelf lekker koken en nieuwe recepten uitproberen :-)

Regelmatig zien we de meest lekkere (vegan, vegetarische, koolhydraatarme, etc) recepten op facebook en instagram voorbij komen. Door onze docente Sylvia worden wij regelmatig verblijd met een heerlijk bananenbrood. Te lekker om voor ons zelf te houden dus hieronder vind je het recept! En echt: zelfs bakdummies kunnen hun vingers hier niet aan verbranden :-)


Recept bananenbrood
 
Enjoy! 
#weareinthistogether #stayhealthy #doyouryoga
Stay healthy, we're in this together!
Het team van De Yoga Studio
Instagram
Facebook
Website
 
Copyright © 2020
De Yoga Studio, Alle rechten voorbehouden

Je ontvang deze e-mail omdat je je hebt
ingeschreven op www.deyogastudio.nl

Ons e-mail adres is: [email protected]
Aanpassen hoe je deze mail ontvangt?
Je kan hier je instellingen wijzigingen of je afmelden van onze lijst
. 

 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*