Nieuwsbrief november 2019 - It's o so quiet

 

*|MC:SUBJECT|*

View this email in your browser
It's oh so quiet
Shh shh
It's oh so still
Shh shh
You're all alone
Shh shh
And so peaceful until
Najaar De Yoga Studio
Misschien ken je het nog wel (of worden we hier echt oud ): het liedje van de IJslandse Björk. Een rustige intro om vervolgens uit te barsten in een happy refrein.
Zo voelen wij ons hier ook wanneer we al onze inspiratie en leuke nieuwtjes in deze nieuwsbrief voor je plaatsen.


We laten onze fantasie de vrije loop en raken al helemaal in de stemming en ban van de sferen van al het leuke yoganieuws dat we voor je in petto hebben. Een kopje thee erbij, een wierookstokje aan en wij escapen even helemaal aan de drukte van alle dag. 

Deze keer vind je in de nieuwsbrief verschillende leuke events. Sommige heel rustig en naar binnen gekeerd. En andere heel dynamisch. Maar allemaal met als doel om dichter bij jezelf te komen en contact te maken met je ware aard.
Want helaas,  raken ook wij, daar nog wel eens van vervreemd in de hectiek van alle dag. Hoe heerlijk kan het dan zijn om even ME-time in te ruimen. Niet om aan de wereld te ontsnappen en egoïstisch te zijn. Maar juist om jezelf weer op te laden en met andere leuke mensen iets te ondernemen, zodat je daarna weer helemaal fris en ontspannen in het leven staat.

Ben jij benieuwd naar onze eerste
movie-night met popcorn, de Indiase sferen tijdens de intro to Mysore cursus, ga je mee op reis naar andere landschappen tijdens onze stilte dag of verwen jij jezelf of iemand anders met een heerlijk yoga weekend? Wij hopen je in ieder geval te mogen blijven inspireren!
 
Ontdekkinstocht Mysore Yoga
Intro Mysore Yoga
Hoe klinkt dat? Ontdekkingstocht Mysore Yoga?
"Een maand lang op ontdekkingstocht in de wonderlijke wereld die Ashtanga Mysore Yoga heet”. 

Op zondagmiddag 1 december a.s. nemen Fieke Klaassen en Jeroen je in een paar uurtjes mee naar Mysore, India, en dompelen ze je onder in deze bijzondere yogawereld.

Waarom wachten tot het nieuwe jaar met mooie voornemens? Start dit jaar nog met het opbouwen van je eigen yoga practice!
Tijdens de introductiesessie krijg je de basistools aangereikt en uitgelegd (ujjayi ademhaling, bandha's, dristhi, vinyasa, asana, pranayama, sutra’s) om je op weg te helpen tijdens je eigen reis.

Na de workshop kun je in december de hele maand deelnemen aan alle (Ashtanga Yoga Mysore) lessen zodat je je eigen practice kunt opbouwen. En zul je ervaren wat de uitwerking is van een Ashtanga Yoga practice op jouw lichaam en jouw geest.

Interesse? Meld je dan aan voor deze unieke ervaring!

 
Yoga voor mums-to-be
Zwangerschapsyoga Eindhoven
Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Een bijzondere periode vol veranderingen.
Zwangerschapsyoga kan hier heel ondersteunend bij werken. Niet alleen maar puffen op een kussentje, of watervallen visualiseren. De zwangerschapsyoga bij De Yoga Studio kenmerkt zich door niet-zweverige oefeningen die erop gericht zijn mums-to be vertrouwd te raken met hun veranderende lichaam. Je leert je dagelijkse houding te verbeteren en om (letterlijk en figuurlijk) je balans te vinden en te houden.

Wil jij of ken je iemand die kennis wil maken met deze nuchtere manier van bewegen, lees dan hier meer over
zwangerschap yoga en meld je aan voor een gratis proefles

 
Verwen jezelf met een yoga weekend!
Mini yoga retreat 2019
Hoe heerlijk kan het zijn om af en toe even helemaal "ME-time" voor jezelf in te ruimen in je agenda. Een moment om weer helemaal tot rust te komen en opnieuw op te laden.

Heb jij zin in een heerlijk yogaweekend? Met voldoende tijd voor een mooie wandeling, heerlijke maaltijden en een goed boek of een inspirerend gesprek bij het haardvuur? Noteer dan 22 t/m 24 november in je agenda en reserveer je plek voor dit verwenweekend.
Sylvia en Fieke nemen je mee naar het Zuid-Limburgse heuvellandschap. De yoga en meditatiesessie's zijn voor beoefenaren van ieder niveau. Jong en oud, lenig en stijf. Ook als je geen lid bent van De Yoga Studio nodigen wij je van harte uit.

Ben jij er deze keer ook bij? Hier kun je nog wat meer info vinden en je plekje reserveren.
 
Stilte dag december
Stilte dag December
 
Tenzij je het geluk hebt om op een privé-eiland te wonen, is de kans groot dat je leven vol “lawaai” is. Zelfs als we fysiek alleen zijn, zijn we meestal nog steeds aan het chatten met vrienden of bezig met sociale media op onze telefoons. De meesten van ons ervaren zelden of nooit echte stilte. Want alleen je mond houden of niet praten is nog geen stilte.

Ware stilte verwijdert de druk van invloeden van buitenaf, zodat je kunt onderzoeken wat echt vreugde en betekenis in je leven brengt.

Wil jij ook in stilte jouw innerlijke landschap ontdekken?

Tijdens de
stilte dag op zondag 22 december begeleiden Paul en Fieke je naar stilte om weer contact te maken met jouw innerlijk weten.

 
Movie night November
Movie night november
Zet ‘m in je agenda: vrijdag 29 november Movie Night!

Eindelijk is het zo ver… de datum is geprikt Een avond waarbij niet de asana’s (houdingen) op een prominente plek staan. Maar gewoon eens een fijn moment (in “normale” kleding), waarbij we gezellig met elkaar samen zijn. En onder het genot van een hapje en een drankje naar een mooie, confronterende, ontroerende, grappige en/of bewustzijnsopwekkende (is bij deze een woord) film kijken.

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan het verkrijgen van de licentie om de film te mogen vertonen. Zodra we eruit zijn, zullen we de naam van de film bekend maken. Maar het is in ieder geval een aan yoga gerelateerde film. Dus houd ook nog even onze
instagram en facebook pagina’s in de gaten!

Aanmelden is al mogelijk. We zouden het super vinden als je er bij bent!
 
Intro to (vinyasa) Yoga
Intro curus Vinyasa yoga
Kracht, rust en flexibiliteit

Wil jij ook ervaren wat Yoga voor jou kan betekenen? Houd je van fysieke uitdaging maar ben je ook op zoek naar mentale ontspanning?

Schrijf je dan nu in voor de 5-weekse Introductiecursus Yoga.
Op zaterdagen 2, 9, 16, 23 en 30 november, 11.00-12.15 uur

En voor alle mannen:  laten we er duidelijk over zijn - yoga is niet alleen voor de vrouwen. 500 jaar geleden, waren het alleen mannen die aan yoga deden.  Het is niet alleen maar zacht en pluizig! Yoga kan alles zijn wat je wilt dat het is.
 
Reserveer snel je plekje! Er zijn nog maar 3 plekjes beschikbaar!
Enjoy life enjoy nature!
Het team van De Yoga Studio
Instagram
Facebook
Website
 
Copyright © 2019
De Yoga Studio, Alle rechten voorbehouden

Je ontvang deze e-mail omdat je je hebt
ingeschreven op www.deyogastudio.nl

Ons e-mail adres is: [email protected]
Aanpassen hoe je deze mail ontvangt?
Je kan hier je instellingen wijzigingen of je afmelden van onze lijst
.