Nieuwsbrief zomer 2019

 

 

 

 

View this email in your browser
Lig je lekker op het strand of breng jij je vakantie juist door in de bergen. Of heb jij dit jaar besloten om vakantie te vieren in Eindhoven de gekste?
Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen, De Yoga Studio is ook in de zomer gewoon alle dagen geopend en we blijven je trakteren op heerlijke yogalessen. Maar wie weet verwen jij jezelf met een
Thaise Yoga Massage of Voetreflex Massage om lichaam en geest nog meer in balans te brengen...

ENJOY YOUR SUMMER
Aangepast vakantierooster
Als lid mag je in de zomermaanden met je reguliere lidmaatschap onbeperkt deelnemen aan alle ochtendlessen van maandag t/m vrijdag. Dus voor jouw geen Bali, Ibiza, een camping in het zonnige zuiden of mooie fjorden in Scandinavië? Niet getreurd, je yogamat kun je gewoon bij ons komen uitrollen, wij zorgen ervoor dat je helemaal niet weg hoeft om dat ontspannen vakantiegevoel te ervaren!

Omdat het gedurende de zomermaanden wel wat rustiger is en sommige van onze docenten op vakantie zijn werken we met een aangepast lesrooster dat je terug kunt vinden op onze website.

Zonnige groeten
Het team van De Yoga Studio

 
Nieuw van De Yoga Studio
Na je zomervakantie je yoga-routine weer oppakken? Zo nu en dan even vergeten om je matje uit te rollen? Geen probleem, yoga gaat natuurlijk over veel meer dan alleen de asana’s maar je lichaam wordt niet voor niks de spiegel van je ziel genoemd (niet alleen je ogen ). Yoga gaat om het eerlijk in de spiegel te kijken van je ziel met alles wat daar bij hoort: de leuke dingen maar ook de minder leuke dingen. Het leven kent up’s en down’s, yoga kan je helpen daarmee beter om te kunnen gaan. Wij hopen jouw daarmee te mogen blijven ondersteunen met onze liefde voor Yoga die we graag met je delen.

Kundalini Yoga, meditatielessen
Wegens succes keren vanaf maandag 12 augustus de Kundalini Yoga lessen voor vast terug op het rooster.
Marijke Hulstein zal dan voortaan iedere maandag om 09.00 uur en 17.30 uur kundalini yoga lessen verzorgen. We starten met een 5-weekse intro cursus om je op weg te helpen met deze yogastijl. (Voor leden onderdeel van het lidmaatschap, wel graag je plek reserveren).

Ook start er vanaf dinsdag 2 september weer een
4-weekse meditatieles.
In een lessenserie van 4 weken laat Paul van Gemert, van mindfulness centrum Eindhoven, je kennismaken met verschillende vormen van meditatie. Al eerder eens het voornemen gehad om te gaan mediteren maar weet je niet goed hoe? Kom dan dinsdag 2, 9, 16 en 23 september van 19.00-20.00 uur meedoen. (Voor leden onderdeel van het lidmaatschap, wel graag je
plek reserveren).

Een tweede thuis voor échte Yoga
We zijn nu ruim een half jaar verder nadat we al onze activiteiten hebben verplaats naar de Scherpakkerweg. Een half jaar waarin wij geprobeerd hebben om De Yoga Studio ook op deze nieuwe plek echt je tweede thuis te laten zijn. Onlangs heeft Kay, onze Tai Chi docent, met zijn collega Monique (samen runnen zij videoproductie bedrijf
De rode Muis) een hele leuke sfeerimpressie van onze studio gemaakt.
Heb jij hem al gezien? We zijn er best trots op. Hopelijk geeft het weer wat wij hopen uit te dragen: Een tweede thuis voor échte Yoga.

Ons docententeam
Je ziet hierin verschillende van onze docenten. Natuurlijk niet iedereen maar de komende tijd gaan we ze in deze nieuwsbrieven verder aan je voorstellen. Hopelijk heb je inmiddels al heel wat fijne lessen van ze gevolgd. Zo geven Sylvia, Inge, Lynn maar ook Margot en Saskia inmiddels al geruime tijd bij ons les. Ook Zenash is in korte tijd voor veel van jullie al een graag geziene docente geworden maar je vindt hen allemaal nog niet op onze website. Daar gaat binnenkort verandering in komen:

Fieke Tils, voor vele een “oude bekend”, keert namelijk terug. Ze heeft in het verleden al verschillende jaren voor De Yoga Studio gewerkt en zij zal vanaf augustus weer een groot gedeelte van de leden-administratie voor haar rekening gaan nemen én is een getalenteerd (hobby) fotografe. 

Hopelijk gaat zij ons mooi op de foto zetten.
(Dus twee Fiekussen weer
). Tot op heden is Nienke nog steeds in dienst bij De Yoga Studio maar deels arbeidsongeschikt. Andere collega’s hebben daarom de afgelopen tijd veel extra taken en lessen erbij genomen om dit verzuim op te vangen. De komende maanden zal Nienke zich verder bezinnen op haar toekomstplannen en geen les meer geven. We zijn blij dat we gezamenlijk tot dit besluit zijn gekomen zodat er zowel voor haar als voor De Yoga Studio weer tijd en ruimte komt en ieder zijn eigen pad kan gaan bewandelen met de keuzes die daarbij horen.

De komende maanden zal het lesrooster ongewijzigd blijven en zul je dezelfde docenten als waarvan je nu al geruime tijd les krijgt, blijven terug zien in de lessen. Binnenkort kun je dus meer over hun lezen in de nieuwsbrieven maar ook op de website.


Nog een hele fijne zomer!
Yoga voor de JONG en OUD
Hoe mooi zou het toch zijn als wij als volwassenen met de onbevangen blik naar de wereld kunnen kijken zoals kinderen vaak doen. Je kent ze wel, hilarische uitspraken van kinderen die duidelijk maken dat wat wij als logisch zien helemaal niet zo logisch is. Gun jij jouw kind de mogelijkheid die onbevangenheid te behouden en toch stevig gegrond te zijn? 

Vanaf september starten er weer (nieuwe) kinderyogalessen en start er ook weer een lessenserie ouder & kind yoga.

 
Yoga Docenten Opleiding
Heb je de smaak van yoga helemaal te pakken en wil je graag nog dieper in je yoga avontuur duiken of wil je jouw passie van yoga met anderen delen? Sinds 2008 kun je bij De Yoga Studio al terecht voor verschillende yogaopleidingen. Vanaf september 2019 start de volgende opleiding en kun jij je droom werkelijkheid maken ! 
Er zijn nog een paar plekken vrij. Twijfel je, neem dan gewoon even contact met ons op via [email protected]

 
Relax momentje voor jezelf
Oke, yogalessen dat wist je al, maar wist je dat je bij De Yoga Studio ook terecht kunt voor:  Ayurveda consulten, Thaise Yoga Massage en Voetreflexmassage?
Ook in de komende maanden staan Kiran, Laura en Mariette weer voor je klaar om lichaam en geest nog meer in balans te brengen. Nieuwsgierig? Neem hier dan een kijkje en reserveer je plekje.

 
Mindfulness en compassie trainingen

In het najaar starten er maandag- en donderdagavond weer verschillende
8 weekse mindfulness trainingen.

Hierin ontwikkel je vaardigheden om stressprikkels eerder en beter op te vangen. Je leert om anders om te gaan met gedachtepatronen die niet behulpzaam zijn. Je leert om je beter te kunnen concentreren, je gemakkelijker te kunnen ontspannen en om beter je grenzen te bewaken. 
 
Een hele fijn zomer!
Het team van De Yoga Studio
 
Copyright © 2019
De Yoga Studio, Alle rechten voorbehouden

Je ontvang deze e-mail omdat je je hebt
ingeschreven op www.deyogastudio.nl

Ons e-mail adres is: [email protected]
Aanpassen hoe je deze mail ontvangt?
Je kan hier je instellingen wijzigingen of je afmelden van onze lijst
. 

 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*